Délmagyar logó

2017. 05. 01. hétfő - Fülöp, Jakab 5°C | 20°C Még több cikk.

Kiengedték: megszólalt Csábi Bettina!

Kecskemét - Néhány órával a kiengedése után sikerült néhány szót váltani a bokszhercegnővel, akinek minden rezdülésén látszott, hogy nagyon megviselte a körülötte zajló hercehurca.
Csábi Bettina a kérdésre, hogy van lelkileg a történtek után, szűkszavúan és kimérten válaszolt.

- Egyelőre nem szeretnék interjút adni egyetlen újságnak sem. A történtek után azt hiszem, hogy el tudják képzelni, milyen lelkiállapotban vagyok - nyilatkozta a Blikknek néhány órával a háziőrizetbe helyezés után Csábi Bettina, akinek vélhetően hazaérkezése után az első dolga ikreinek - Szávának és Kamillának - a szeretgetése volt.

Mint megírtuk a Kecskeméti Városi Bíróság nyomozási bírója adócsalás miatt még november 25-én hét gyanúsított előzetes letartóztatását rendelte el, köztük a bokszhercegnőjét. A bűnszervezet, amelynek tagja volt Csábi Bettina is, 650 milliós adócsalást követett el a gyanúsítás szerint. Az ügy elsőrendű gyanúsítottja K. László, a sportolónő férje. Úgy tudjuk, az adócsalás egy biztonsági őr nevén zajlott 2009 végétől az idén szeptemberig. A három gyanúsított gabonát „utaztatott". Ez annyit jelent, hogy egy külföldön vásárolt gabonaszállítmányt papíron értékesítenek tovább, amelynek az áfáját visszaigénylik, végül az áru egy harmadik országban landol.

- Fennáll a bűncselekmény megalapozott gyanúja továbbra is,ezért szükség van kényszerítő intézkedésre szökésveszély és az eljárás megnehezítésének veszélye miatt. Ám arra való tekintettel, hogy az ikreinek a felügyelete nem megoldott az édesanyja egészségi állapota miatt, valamint hogy Csábi Bettina büntetlen előéletű, megszüntették az előzetesét és háziőrizetbe került - tudtuk meg Sárközy Szabolcstól, a Bács-Kiskun Megyei Bíróság szóvivőjétől.

Ez a gyakorlatban annyit jelent, hogy Csábi hétköznap délelőtt 9 és 11 óra között elhagyhatja a lakást, de csak gyógykezelés és a mindennapi élet szokásos szükségleteinek biztosítása miatt. Egyébként hatósági engedély szükséges számára ahhoz, hogy elhagyja az otthonát. 2012 január hatodikáig lesz házi őrizetben, azután felülvizsgálják, hogy továbbra is szükség van-e az intézkedés fenntartására. Természetesen a bokszhercegnő a hatóság idézésére a házi őrizet alatt is köteles megjelenni a hatóság előtt.

Olvasóink írták

 • 6. ISD_Avenger 2011. december 07. 19:40
  „5.
  Biztos komoly tanulmányokat folytattál a témában, hogy tudod, mivel lehetne megszüntetni a bűnözést.
  USA több tagállamában van halálbüntetés is. Kínában hetente végeznek ki több száz embert. Annál milyen súlyosabb büntetést ismersz?
  És a bűnözés mégsem csökken. Szóval?”
 • 5. Voober 2011. december 07. 18:08
  „Attól tartok a jelenlegi büntető törvénykönyvnek és a büntetési tételeknek SEMMIFÉLE visszatartó erejük nincsen.
  Ha tényleg azt a célt szolgálnák amire kitalálták akkor nem kéne hogy legyen bűnözés.
  Se emberölés, se adócsalás és gyanítom Buci se szállt volna autóba bekokózva egy kortyinkával...”
 • 4. Szakértő 2011. december 07. 17:58
  „Nem zörög a haraszt, ha nem fúj a szél...”
 • 3. manner 2011. december 07. 17:46
  „Egy kicsit hamar ítélkeztek! Mitől vagytok biztosak a bűnösségében?”
 • 2. papika56 2011. december 07. 17:14
  „Szegény, amikor a társaival ellopta, csalta a 650 milliót --akkor nem aggódott ???? Majd a sztárügyvéd kollega ..kimossa !”
 • 1. booo 2011. december 07. 17:04
  „Szegénykém, az országot lopta meg (minket) és még össze van törve! Arra gondolt nem bukik meg?
  Tévedett és szabad vállalni a következményeket!
  Korábban kellett volna gondolkodni!
  Igy járt...”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

KTE: Gyurcsó visszatér a Videotonhoz

Gyurcsó Ádám nagyszerű őszt produkált Kecskeméten, ám tavasszal már nem a KTE együttesét erősíti: a… Tovább olvasom