Délmagyar logó

2017. 07. 23. vasárnap - Lenke 21°C | 35°C Még több cikk.

Kikapott a KNKSE női kézilabdacsapata

Szombaton a harmadik mérkőzését is elvesztette a Kecskeméti NKSE női kézilabdacsapata, igaz, a sorsolásnak köszönhetően eddig csak jóval erősebb csapatokkal mérkőzhettek a kecskeméti lányok.
A BSE-Főgáz dobogóra pályázik, ami játékosállományban, erőnlétileg és mentálisan is látszott a fővárosi csapaton. Ennek ellenére a fővárosiak kezdtek idegesen. Kapkodtak, támadásuk elhalt a kecskeméti védelemben. A harmadik percben már 0-3 a KNKSE javára. A következő tíz perc sem hoz mást, sőt Berta Nikolett és Vadász Ildikó briliáns vezényletével a 12. percben már 4-8.

Ezután valami történt, mert a kecskeméti gárda 10 percen keresztül nem tudott a fővárosiak kapujába találni. Vadász Ildikó kivonása és az emberhátrány zavarta őket. A Főgáz leginkább kontratámadásokból szerzett, zsinórban dobott 8 góllal gyökeresen megváltoztatta az állást. A fővárosiaknál Fundák Annamária, Halász Lilla jeleskedett a góllövésben. Az első félidő utolsó 6 percében nagyjából kiegyenlített volt a játék. (17-11)

A második félidő első 10 percében a csapatok felváltva zörgették meg egymás hálóját, mellyel a hazaiak az addig kiharcolt előnyüket tartották meg.
Ezután a KNKSE újból 10 percre átadta a terepet a fővárosiaknak. Technikai hibák és sorozatos ziccer kihagyások hatalmába került, amit a Főgáz gólokkal büntetett. Az 1-8-as gólszériában a hazaiaknál Huszár Viktória talált legtöbbször a kecskeméti kapuba. A félidő utolsó harmadában a kecskeméti lányok valahonnan erőt merítve Budai Móni, Vadász Ildi és Berta Niki vezényletével szépítettek az eredményen.

Korsós Miklós: "Az első negyedórában kellemetlen perceket szereztünk a hazai nézőknek. Berta és Vadász ellenállhatatlanul játszott és a védekezésben mindenki oroszlánként küzdött. Kettős emberhátrányba kerültünk (nem volt vitatható) és ez meg zavarta a csapatot. Érthetetlenül kapkodtunk és az ellenfelet megajándékoztuk labdáinkkal, amit ki is használtak. A második játékrészben a helyzeteinket elpuskáztuk, így lemondhattunk a pontszerzésről. Sok munkával csapattá válhatunk, de ezt mindenkinek akarni kell!"

NBI/B felnőtt mérkőzés
BSE-Főgáz – Kecskeméti NKSE 32-23 (17-11)

KNKSE: Dr. Zsoldosné Lukács Erzsébet (kapus), Szentesi Kovács Renáta (kapus), Szilágyi Zsuzsanna, Márki Éva (5), Felső Anna (3), Horváth Szabina, Sánta Melinda, Orell Bettina, Budai Mónika (3), Kisjuhász Petra (1), Prókai Anett, Gombos Zsuzsa, Vadász Ildikó (4), Berta Nikolett (7).
Edző: Korsós Miklós
Hétméteres: 3/2 és 1/1
Kiállítás: 3x2’ és 4x2’

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

X-Faktor: több könny, mint egy szappanoperában

Literszám folyt a könny az X-Faktor utolsó rostáján, ám a két Bács megyei versenyző Kocsis Tibor és Kumich Tamás örömkönnyeket hullajthatott. Tovább olvasom