Délmagyar logó

2018. 06. 18. hétfő - Arnold, Levente 18°C | 26°C Még több cikk.

Kilométereken át próbált menekülni B. Róbert - fotó, videó

A 19 éves férfi besurrant egy bajai lakásba. Az ott élő idős nő megpróbálta feltartóztatni, ám Róbert a falnak lökte és elmenekült.
Február 27-én a kora délutáni órákban egy 75 éves bajai nő a lakásában arra lett figyelmes, hogy nyitva van a bejárati ajtó. Körbenézett a házban és a nappali szobába belépve egy idegen férfit látott meg, aki éppen a személyes dolgai között kutatott. Amikor rászólt, a besurranó a sértett pénztárcáját magához vette és menekülni kezdett a lakásból - írta a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu-n olvasható közleményében.

Fotó: Police.hu
Fotó: Police.hu

Az idős nő megpróbálta megállítani, azonban a támadó a falhoz lökte őt és gyalogosan elmenekült. Az időskorú az utcára sietve kért segítséget. Járókelők és a sértett közelben lakó fia vették először üldözőbe a férfit, aki előbb a kórház területére rohant, majd onnan a vasútállomás felé vette az irányt. A keresését ekkor már az időközben riasztott nyomozók és járőrök folytatták. Menet közben ellopott egy kerékpárt, amivel a város északi része felé tartott. A nyomában járó rendőrök gépkocsikkal és gyalogosan kerítették be, végül egy mellékutcában elfogták.

Kilométereken át próbált menekülni

A 19 éves B. Róbert bácsbokodi lakost rablás bűntett és lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Bajai Rendőrkapitányság nyomozói gyanúsítottként hallgatták ki. A férfi kihallgatása alkalmával a bűncselekmények elkövetését elismerte. Őrizetbe vételét követően a nyomozók kezdeményezték előzetes letartóztatását, amit a Bajai Járásbíróság február 28-án elrendelt.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mintegy száz rendezvény a Kecskeméti Tavaszi Fesztivál programján

A fesztivált március 14. és 31. között rendezik meg. A Budapesti Fesztiválzenekar is fellép majd. Tovább olvasom