Délmagyar logó

2017. 11. 22. szerda - Cecília 5°C | 13°C Még több cikk.

Kiscica, tévé és járókeret az Irányár Ingyen elvihető rovatában

Kecskemét – Fellapoztunk néhány februárban megjelent Irányárat, és megnéztük, mit kínálnak az Ingyen elvihető rovatban. Felhívtunk pár telefonszámot, sikerült-e továbbadni a meghirdetett holmin.
Ez a legszínesebb rovat a hirdetőújságban, kínálnak itt mindent: a leggyakrabban bútort és állatot. De a berendezési tárgyakon és a házi kedvenceken túl akad, aki bontásért cserébe 70 négyzetméternyi tetőszerkezeten és cserépen adna túl, egy másik hirdető vécéülőke magasítót és járókeretet ajánl fel.

Találomra hívunk fel egy hirdetőt az Irányárból, aki két kisméretű heverőt, két kanapét és működőképes tévét reklámoz. – Már nem aktuális az ajánlatunk – tudjuk meg. – Azonnal elvitték a meghirdetett berendezéseket. Nem ez az első alkalom, hogy ilyen hirdetést adtunk fel az Irányárban, máskor is előfordult, hogy költöztünk, és gyorsan ki kellett üríteni a lakást – mondja Margó, akitől azt is megtudjuk, most az S.O.S Gyermekfalu jelentkezett a kiságyért. De adtak már bútort különböző egyházaknak és a Máltai Szeretetszolgálatnak is.

Jó helyre, a kecskeméti S.O.S Gyermekfaluba került a kiságy.
Jó helyre, a kecskeméti S.O.S Gyermekfaluba került a kiságy.

A kecskeméti S.O.S Gyermekfalu vezetője, Kézi Zoltánné elmondta, örülnek az ilyen felajánlásoknak, hiszen mindig nagy segítség, ha ingyen hozzájuthatnak jó állapotú berendezésekhez, amik a gyermekek kényelmét szolgálják.

Egy másik telefonszámot próbálva arról érdeklődünk, sikerült-e gazdákat találni a féléves tacskó kölyköknek. – Még nem mindegyiket vitték el. Oltási díjért cserébe kínálom őket, de a legtöbben még ezt is sokallják értük, pedig a kölykök nagyon aranyosak – árulja el Franciska.

Ingyen az Irányárban

Az Ingyen elvihető rovat hirdetésein túl az Állást keres, a gyemekholmi és az Albérletet keres rovatban is ingyen adhatja fel az apróját az Irányárban.

 
Ebben a rovatban az is hirdethet, aki keres valamit, viszont nincs rá pénze, hogy azt megvegye, vagy egyszerűen csak nem akar rá költeni. Az általunk megnézett lapszámokban akadt olyan, aki konyhabútort, körfűrészt, más nagytestű házőrző kutyát – csak mérgeset, hamisat – ahogy a hirdetés szól, és kiscicát, ha lehet, szürke tigriscsíkosat szeretne.

Érdemes hát átfutni a pár soros hirdetéseket, mert könnyen bukkanhatunk olyan dolgokra, amik jól jöhetnek. Ha pedig nincs már szükségünk valamire, gondoljunk másokra, mert ami az egyik embernek már kacat, a másiknak még kincset érhet.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

VV Anikó: most már küldhetnétek anyámat!

Béci végre átölelhette a barátnőjét a villa bejáratánál. A többiek bentről figyelték a jelenetet. VV… Tovább olvasom