Délmagyar logó

2018. 06. 24. vasárnap - Iván 12°C | 20°C Még több cikk.

Kiskunfélegyházán rabolt - 7 óra múlva őrizetben volt

A lakásban élő idős asszonyhoz „Rendőrség!" felszólítással kopogott be, akit ezzel megtévesztve bebocsátást nyert az épületbe.
A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya 2014. március 7-én rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt rendelt el nyomozást ismeretlen tettes ellen.

Fotó: Police.hu
Fotó: Police.hu

A rendelkezésre álló adatok szerint egy kiskunfélegyházi ház udvarára péntek hajnalban mászott be egy ismeretlen elkövető. A lakásban élő idős asszonyhoz „Rendőrség!" felszólítással kopogott be, akit ezzel megtévesztve bebocsátást nyert az épületbe.

Az elkövető az előszobába lépve megfenyegette a sértettet, hogy bántalmazni fogja, ha nem ad neki pénzt. A néni az erőszak hatására készpénzt adott át a támadónak, aki ezt követően a sértett nyakából a nyakláncot, füléből a fülbevalókat letépte, illetve az ujjáról a gyűrűt lehúzta, majd elmenekült a helyszínről.

Fotó: Police.hu
Fotó: Police.hu

Az adatgyűjtés és tanúkihallgatások eredményeképpen a nyomozók a rablást követő hét órán belül beazonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható J. Márton 30 éves kiskunfélegyházi lakost. A férfi gyanúsítotti kihallgatásán a bűncselekmény elkövetését elismerte. A rendőrök őrizetbe vették a terheltet és kezdeményezték előzetes letartóztatását, melyet a Kecskeméti Járásbíróság még az elkövetés napjának délutánján, 2014. március 7-én elrendelt.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

TOUREX Idegenforgalmi Szakkiállítás és Vásár Kecskeméten

Üdülési, turisztikai és idegenforgalmi látnivalókkal, szolgáltatásaikkal mutatkozhatnak be a… Tovább olvasom