Délmagyar logó

2017. 07. 25. kedd - Kristóf, Jakab 18°C | 29°C Még több cikk.

Kitépte a 86 éves nő nyakából az aranyékszert - videó

A 48 éves kecskeméti férfit egy szolgálaton kívüli rendőr fogta el.
A Kecskeméti Rendőrkapitányság kifosztás gyanúja miatt folytat nyomozást S. M. 48 éves kecskeméti lakos ellen - közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság.

Fotó: Police.hu
Fotó: Police.hu

A police.hu-n olvasható közlemény szerint a férfi augusztus 21-én 16 órakor, Kecskeméten, a Boldogasszony téren lévő parkban előzetes szóváltás nélkül egy 86 éves helyi asszony nyakából kitépte a nyakláncot, majd azzal a helyszínről ismeretlen helyre távozott.

Az adatgyűjtések és a kihallgatások eredményeképpen a rendőrök beazonosították a feltételezett elkövetőt. S. M.-t egy szolgálaton kívüli rendőr augusztus 27-én 17 óra 50 perckor felismerte Kecskemét belvárosában. A nyomozó azonnal szolgálatba helyezte magát és elfogta, majd a kapitányságra előállította a férfit, aki gyanúsítotti kihallgatásakor beismerte tettét.


Kiderült, hogy az ellopott ékszer zálogházba került, a kapott pénzt elköltötte. Az ellopott nyakláncot a rendőrök lefoglalták.

A terheltet a nyomozók őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatatását, melyet a bíróság augusztus 29-én 9 órakor elrendelt.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bizalmat szavaztak Kecskemét rendőrkapitányának

Az önkormányzati képviselők egyhangúlag úgy döntöttek, hogy elfogadják az egy éve megbízottként… Tovább olvasom