Délmagyar logó

2018. 03. 20. kedd - Klaudia -3°C | 4°C Még több cikk.

Kórházba juttatta a lengyel bíró Szivicset

Az idegességtől az egekbe szökött a vérnyomása: Tomiszlav Szivics az Újpesttől elszenvedett 2–1-es bajnoki vereség után a kórházban kötött ki. A KTE-Ereco szerb trénere a játékvezetőket okolta a vereségért – az orvosok a rosszullét miatt viszont kivizsgálást rendeltek el a szakembernek, aki elmondta, ha a személyével van a probléma, kész távozni Kecskemétről.

Nincs kizárva, hogy Tomiszlav Szivics kihagyja a Siófok elleni szombati bajnokit. A kecskemétiek vezetőedzője szerda este az Újpesttől elszenvedett 2–1-es vereség után vérben forgó szemmel nyilatkozott: a találkozót vezető lengyel hármason egy-egy elmaradt tizenegyest, valamint kiállítást kért számon – a szerb tréner néhány órával később erős fejfájásra, szédülésre panaszkodott.

„Az idegességtől az egekbe szökött a vérnyomásom – emlékezett a meccs után történtekre Tomiszlav Szivics a Nemzetisport hasábjain. – Gyorsan be is mentünk a kórházba, ahol a vizsgálatok után egy átfogó, két-három napos kivizsgálást javasoltak. Lehet, hogy már pénteken befekszem a kórházba, hazamegyek Szabadkára, ott jobban megértem a pontos diagnózist."

Ez azt jelentené, hogy a 44 esztendős szakember kihagyja Siófok elleni szombati bajnokit. S hiába javasolták Tomiszlav Szivicsnek az orvosok, próbáljon megnyugodni és jó messziről kerülje el a stresszes szituációkat, a szerb tréner még csütörtök délután is feldúltan nyilatkozott a játékvezetők hibáiról.

„Egyáltalán nem nyugodtam meg. Olyan típus vagyok, aki az őt ért sérelmeket egy idő után nem tűri tovább. Teszem azt, ha otthon benyitnék a hálószobába, s azt látom, hogy valaki a feleségemmel gimnasztikázik, biztosan ökölbe szorítom a kezem. Nem hagyom, hogy csapatomat, a játékosaimat bántsák a sorozatos tévedések mellett most már nem tudok szó nélkül elmenni. A videofelvételek pontosan megmutatják, eddig legalább tizenkét pontot vettek el tőlünk a játékvezetők. De nincs ezzel gond, csak arra kérem az illetékeseket, ha bajuk van velem, ha az a gond, hogy külföldiként dolgozom magyar fociban, mondják a szemembe, és szedem a sátorfámat!" – ismételte meg a szakember korábbi nyilatkozatát.

„Nem tudom, miért lengyel játékvezetők fújtak a meccsünkön, nem is ez a lényeg – folytatta a szakember. – Nem hagytak minket játszani. Próbálnék én csak a futballal foglalkozni, de így nagyon nehéz. Sőt lehetetlen."

Olvasóink írták

  • 2. igazságkereső 2011. május 13. 17:46
    „Már nagyon régen tudott dolog,hogy a labdarúgás nem az erkölcs sportja, a játékvezetők is megvezethetők és megvesztegethetők! Lásd: az utóbbi idők bundabotrányait nemzetközi szinten is! Ebbe nem érdemes belebetegedni, pláne nem belerokkanni! Nincs lojalitás, empátia ebbe a sportban!!”
  • 1. cafuka 2011. május 13. 11:07
    „TOMI, MI SZEGEDIEK TELJES MÉRTÉKBEN A CSAPAT MELLETT VAGYUNK! HAJRÁ KECSÓ”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szlovák férfi garázdálkodott Kecskeméten

Őrizetbe vettek a rendőrök egy 43 éves férfit, aki még szerda éjszaka egy parkoló gépkocsin, illetve egy üvegajtón vezette le feszültségét. Tovább olvasom