Délmagyar logó

2017. 01. 21. szombat - Ágnes -11°C | 0°C Még több cikk.

Középpontban a ˝szépkorúak˝

Közel 130 nyugdíjas vett részt azon a rendezvényen, amelyet a Bács-Kiskun megyei rendőrök szerveztek az Idősek Világnapja alkalmából.
A Bács-Kiskun Megyei Balesetmegelőzési Bizottság, a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság és a Kecskeméti Rendőrkapitányság közreműködésével, október 1-jén - az Idősek Világnapján - Kiskunhalason, a Tiszti Klub épületében egész napos megelőzési programot szervezett nyugdíjasok számára, "Biztonságot az Éveknek" címmel.

A programon résztvevő nyugdíjasok számára közlekedésbiztonsági és bűnmegelőzési témájú előadásokat, közlekedésismereti vetélkedőt, egészségügyi szűréseket, továbbá egyéb kulturális programokat szervezett a rendőrség.

A közel 130 résztvevő számos új élménnyel gazdagodott a színes, változatos programoknak köszönhetően. Fotó: Police.hu
A közel 130 résztvevő számos új élménnyel gazdagodott a színes, változatos programoknak köszönhetően.
Fotó: Police.hu

A rendezvény célja az időskorúak közlekedésbiztonságának javítása, közlekedési ismereteinek bővítése volt, különös tekintettel a gyalogos és kerékpáros közlekedésre. A szervezők további célként fogalmazták meg az egészségmegőrzést, az évek múlásával bekövetkező változások elfogadásának megkönnyítését, a pozitív életszemlélet és a közösség egyénre gyakorolt pozitív hatásának erősítését.

A közel 130 résztvevő számos új élménnyel gazdagodott a színes, változatos programoknak köszönhetően. A szervezők - a megyei baleset-megelőzési bizottság jóvoltából - ajándéktárgyak átadásával is emlékezetesebbé tették az ünnepeltek napját.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Feljelentést tett az MSZP, az Együtt-PM és a DK a bajai választás miatt

A pártok a választás rendje elleni bűncselekmény megalapozott gyanúja miatt tettek feljelentést… Tovább olvasom