Délmagyar logó

2018. 06. 18. hétfő - Arnold, Levente 18°C | 26°C Még több cikk.

Közlekedésbiztonsági napot tartottak Kecskeméten

A rendőrség programjára sokan voltak kíváncsiak.
A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Baleset-megelőzési Bizottsága pénteken a kecskeméti OBI Áruház parkolójában közlekedésbiztonsági napot tartott. A program az őszi, téli baleset-megelőzési kampány része volt, melynek célja, hogy felhívja a járművezetők figyelmét a járműveik kifogástalan műszaki állapotban tartásának fontosságára, a biztonságos közlekedéshez szükséges feltételek meglétére, az őszi megváltozott időjárási körülmények között történő biztonságos közlekedésre.

Fotó: Police.hu
Fotó: Police.hu

A rendezvényre kilátogatók hasznos járműkarbantartási, járműápolási tanácsokat kaphattak, lehetőség nyílt KRESZ-ismeretük felfrissítésére, az alkohol hatása alatti vezetés veszélyeinek megismerésére, a biztonsági öv használatának hangsúlyozására. A Bács-Kiskun Megyei Kormány Hivatal Közlekedési Felügyelősége által a parkolóban felállított mobil műszaki ellenőrző állomáson lehetőség nyílt a kihozott járművek műszaki állapotának felmérésére is.

Fotó: Police.hu
Fotó: Police.hu

A kilátogatók a Füredi Autósiskola által biztosított csúszós pályatestet szimuláló járművel vezetéstechnikai tudásukat bővíthették, valamint lehetőség volt az ütközés szimulátort is kipróbálni.

Fotó: Police.hu
Fotó: Police.hu

A műszakilag kifogástalan állapotban lévő járművek tulajdonosai, valamint a hibátlan KRESZ tesztet kitöltők meglepetés ajándékot kaptak.

Kövesse és kommentelje a cikkeinket a Facebookon!

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Novemberben is jön a kecskeméti Éjszakai Forgatag

A Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér éjszakai sportbajnokságára november 29-én kerül… Tovább olvasom