Délmagyar logó

2017. 09. 19. kedd - Vilhelmina 13°C | 25°C Még több cikk.

Lakat került a sportcentrum kapuira

Kecskemét - Hétfő délután a Kecskeméti TE U19-es és U18-as utánpótlás csapatát lelakatolt kapu fogadta a műkertvárosi sportcentrumnál, ahová épp napi edzésüket elvégezni érkeztek.
Néhány perc várakozás után a fiatalok és trénerek beletörődtek, hogy a város egyetlen műfüves komplexumába ezen a napon biztosan nem jutnak be – tudósít a klub hivatalos honlapja. Ezt követően felszálltak a buszra és visszaindultak a Széktói stadionba. A kialakult helyzetről nyilatkozott a klub hivatalos honlapjának Reszeli Soós István, az utánpótlás igazgatója: - A közelmúltban két alkalommal is tárgyaltam a sportcentrumot üzemeltető egyesület vezetőjével, dr. Kisjuhász Gyulával. Havi 300 ezer forintot ajánlottunk neki, de ő ennél jóval többet szeretett volna, és azt hajtogatta, hogy előbb rendezzük a múltbeli, állítólagos tartozásainkat. Én megmondtam neki, hogy személy szerint a múlttal nem kívánok foglalkozni. Az biztos, hogy ilyen esettel még nem találkoztam pályafutásom során, elfogadhatatlanok, és felfoghatatlanok a történtek.

A klub többségi tulajdonosa, Rózsa Pál is elmondta véleményét a kialakult helyzetről: - Két megjegyzésem lenne a ma történtekkel kapcsolatban. Az első, hogy nem igaz, hogy múltbéli tartozásunk lenne a műkertvárosi sportcentrumot működtető egyesület, vagy annak vezetője felé. Az ellen, aki ezt nyilatkozta, és azok ellen, akik ezt mindenféle ellenőrzés nélkül lehozták, jogi lépéseket fontolgatunk. Mi – ahogy a múlt év második felében is – havi 300 ezer forintot ajánlottunk a pályahasználatért cserébe, de ezt az üzemeltető nem fogadta el. A másik amit megjegyeznék, hogy ez a pálya tudtunkkal – igaz, a szerződés tartalma nem teljesen ismert előttünk – az adófizetők pénzén épült, az adófizetők gyermekeinek sportolási céljainak kielégítésére. Azt, hogy a pályák ebbéli funkciójukat miért nem tudják betölteni, nem a mi tisztünk eldönteni…

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kecskeméten edzett a Barcelona világklasszisa, Nagy László + galéria, videó

Szerdáig Avar György irányításával Kecskeméten készül a világ egyik legjobb kézilabdázója, Nagy László.
Tovább olvasom