Délmagyar logó

2018. 07. 21. szombat - Dániel, Daniella 19°C | 30°C Még több cikk.

Lesavazta a hangoskodókat a kecskeméti nő, vádat emeltek ellene

A Kecskeméti Járási és Nyomozó Ügyészség súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt vádat emelt egy 61 éves kecskeméti nő ellen, aki 2016. június 24-én hajnalban a lakásának ablakából savval öntötte le egy társaság három tagját, mert szerinte túl hangosan szórakoztak.
A 61 éves kecskeméti nő egy lakóház második emeletén lakott, lakása alatt egy söröző is működött. 2016. június 24-én, hajnali 2 és 3 óra közötti időben egy fiatalokból – diákokból és egy tanárból - álló társaság szórakozott a sörözőben.
 
A vádlott a társaságot zavaróan hangosnak találta, ezért a söröző mellett, az utcán álló fiatalokra a lakása ablakából kénsavat is tartalmazó, erősen maró hatású anyagot öntött ki.
 

A maró hatású folyadék egy tanárt és két diákot ért, a tanár a fején és a hátán 8 napon túl gyógyuló égési sérüléseket szenvedett.

 
A két diák közül egy lány a lábain, míg a fiú sértett az arcán szenvedett égési sérüléseket. A diákok sérülései 8 napon belül gyógyultak, maradandó fogyatékosság egy sértettnél sem alakult ki. A két diák kérte a vádlott megbüntetését könnyű testi sértés vétsége miatt.
 
A tanárnak és a lány diáknak a ruhája is sérült, kérték az ezzel okozott kár megtérítését is.
 
A büntetlen előéletű vádlott szabadlábon várja a tárgyalást, őt az ügyészség súlyos testi sértés bűntettén kívül 2 rendbeli könnyű testi sértés vétségével is vádolja. Bűnössége kérdésében a Kecskeméti Járásbíróság fog dönteni.

További fotókat találnak a helyszínről itt.
 
 

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Leolvasta a villanyórát, kitépte a 86 éves nő fülbevalóját, és az ágy alá bújt a rendőrök elől

Leolvasta a villanyórát, kitépte a 86 éves nő fülbevalóját, és az ágy alá bújt a rendőrök elől
Az áldozat súlyos sérülést szenvedett, a tettes jutalma előzetes - egyelőre. Tovább olvasom