Délmagyar logó

2017. 06. 27. kedd - László 18°C | 33°C Még több cikk.

Lopott autóhoz lopott benzin - fotó, videó

A gyanú szerint a férfiak az ország egész területéről tulajdoníthattak el járműveket, melyeket aztán alkatrészként értékesítettek tovább.
A Kalocsai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást folytat lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt F. András 49 éves és L. István 37 éves nagykátai lakosok ellen.

A férfiak gyanúsíthatóak azzal, hogy 2013 nyarán egy kalocsai lakótelep parkolójából elloptak egy kisteherautót. A nyomozás kiderítette, hogy még a járműlopás éjszakáján a két tettes betört egy solti raktárépületbe, ahonnan üzemanyagot loptak a frissen eltulajdonított teherautóba.


A férfiakat 2014. március 12-én fogták el a nyomozók, majd gyanúsítotti kihallgatásukat követően őrizetbe vették őket. A rendőrök összehangolt akció keretében több helyen tartottak házkutatást, melyek alkalmával lopott gépjárművek bontott alkatrészeit találták meg. A gyanú szerint a férfiak az ország egész területéről tulajdoníthattak el járműveket, melyeket aztán alkatrészként értékesítettek tovább.

Alkatrésznek adták el a lopott autókat a kalocsai tolvajok. Fotó: Police.hu (galéria)

A gyanúsítottak előzetes letartóztatását a Kalocsai Járásbíróság 2014. március 14-én elrendelte.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Spittalban szerepeltek Bács-megyei úszók

A Bácsvíz- KVSC-t négy, a Kecskeméti Sportiskolát egy fő versenyző képviselte a 32. nemzetközi… Tovább olvasom