Délmagyar logó

2017. 10. 22. vasárnap - Előd 10°C | 20°C Még több cikk.

Már busszal is eljuthatunk az új élményfürdőbe

A Kunság Volán módosította az 5-ös számú helyi járat útvonalát, így a városközpontból könnyedén eljuthatunk az új élményfürdőbe, vagy éppen a KTE stadionhoz is.
Az 5-ös busz járatainak útvonal módosítására, illetve meghosszabbítására került sor az új fedett versenyuszoda, valamint a Széktó Lakópark menetrendszerinti járatokkal történő kiszolgálása, valamint az érintett térségnek a belvárosból való közvetlen megközelíthetőségének biztosítása érdekében.

A módosítás folytán megszüntetésre került a Lunkányi J. utcai közlekedés és az ott található „Arany J. Ált. Isk." elnevezésű megállóhely. A járatok a módosítást követően a jelenleg a 20-as számú autóbuszjáratok által használt „Honvéd Kórház" elnevezésű megállóhelyet érintik.

A módosított nyomvonal:
„Széchenyi tér" – „Honvéd kórház"(ÁTHELYEZETT) – „Bányai J. Gimnázium" – „Akácfa u." – „Hétvezér u." – „Tatár sor" (ÁTHELYEZETT) – „Kodály Iskola" – „Izsáki úti kórház, teherporta" – „Strand" – „Széktó-Park" (ÚJ) – „Fürdő u." – „Cserép u." – „Táncsics Mihály Kollégium" – „Honvéd kórház" – „Széchenyi tér"

A járatok változatlan időpontokban indulnak a Széchenyi téri végállomásról.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Cigistop: máris füstölögnek a vendéglősök

A dohányzás egészségre káros hatását senki nem vitatja, ám a vele kapcsolatos törvényt annál inkább, főleg a vendéglátósok körében. Tovább olvasom