Délmagyar logó

2017. 02. 20. hétfő - Aladár, Álmos -2°C | 8°C Még több cikk.

Máris vége a kecskeméti judóslány nyári szünetének

Kecskemét – A Kecskeméti JC kiválósága, Polyák Krisztina ezürtérmet szerzett az utolsó, lengyelországi válogató versenyén, ezzel kijutott az Európa-, valamint a világbajnokságra is.
A lengyel versenyen döntős helyezésével sorozatban harmadik érmét szerző Polyák Krsiztina előkelő pozíciót harcolt ki magának a ranglistán, amely bíztató lehet a jövőre nézve. - Nem szeretek jósolgatni, hiszen sportágunkban semmi értelme nincs az ilyesminek, de bizakodással tölt el Krisztina szereplése. Sajnos ezzel meg is pecsételte saját sorsát, hiszen innen kezdve komoly pluszfeladatokat kell vállalnia az edzésmunkában, ha világversenyeken akar érmeket szerezni - nyilatkozta Nagysolymosi Sándor, Krisztina edzője.

Polyák Krisztina figyelemmel hallgatja edzője, Nagysolymosi Sándor intelmeit.
Polyák Krisztina figyelemmel hallgatja edzője, Nagysolymosi Sándor intelmeit.

Természetesen a szakosztály többi versenyzője sem töltötte tétlenül a hétvégét, hiszen mindkét nap Bajára utaztak a KJC-KESI sportolói. Szombaton a Serdülő „B" fiú-, Junior „B" férfi Diákolimpián, Vasárnap Serdülő fiú-lány Nemzetközi – válogató versenyen álltak szőnyegre a fiatalok. Mindannyian keményen küzdöttek, amit az eredmények igazolnak. Külön kiemelhető Szabó Csaba teljesítménye, aki nem hiába edz még vasárnap is, mert egész versenyen uralta a súlycsoportját, nagyon technikás küzdelmeket mutatott be. Az versenyzésből egy évet sérülés miatt kihagyó Cseh Márk a vasárnapi versenyen tért vissza. Első küzdelmén a későbbi győztessel került össze és végül alulmaradt, de alaposan megizzasztotta ellenfelét. További küzdelmeit azonban ippont érő dobásokkal és földharc technikákkal hamar letudta.

Eredmények:
Junior B Diákolimpia:
60kg: Szabó Csaba 1.hely

Serdülő B Diákolimpia
66kg: Holló Dániel 1., Holló László 2. hely
57kg: Németh Tamás 2. hely
Serdülő Nemzetközi Válogató Verseny
60kg: Polyák Ferenc Flávió 5. hely
66kg: Cseh Márk 3. hely
+81kg: Károl Zsolt Márkó 2. hely
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

500 forintos napszemüveg miatt került őrizetbe

Egy 500 forintos napszemüveget próbált meg ellopni egy román férfi, de lebukott, és őrizetbe került. Tovább olvasom