Délmagyar logó

2017. 05. 23. kedd - Dezső 16°C | 25°C Még több cikk.

Maszkura és a Tücsökraj az új albummal Kecskeméten

A 7 éves Maszkura és a Tücsökraj legutóbbi albuma, a Lady Maga tavaly október végén jelent meg, ennek anyagát mutatják most be a kecskeméti közönségnek.
A zenekart ismerve ez az áthallás az amerikai popdíva nevével sokkal kevésbé utal a párhuzamra, mint inkább egy fanyar szójáték beillesztése az általuk képviselt egyedi stílusba.

Maszkura, az énekes szerint, egy görbe éjszakának köszönhető a dalszöveg.

- Erdélyben turnéztunk a Sztárzseni című lemezünkkel és többek között Csíkszeredán is felléptünk, ahol rábukkantam a jelenlegi szerelmemre, akivel azóta is együtt élek. Akkoriban hatalmas és különleges raszta haja volt, ami nagyon tetszett. A koncert után komoly italozásba ment át az éjszaka és nagyon megtetszett a hölgy, így hát Ő inspirált a dalban. Arra ébredtem, hogy azt dúdolom, és kacagok közben 'Papaparázik, Papaparázik, csak nem jön rá, hogy mi a para". Akkor el is dőlt, hogy ez lesz a zászlóvivő sora az új lemeznek, a Lady Magának.A “maszek ciripelés" zeneileg eddig is olyan izgalmas hangzásvilágot mutatott be, ahol a hallgató egyszerre érezte magát a jazz, a rap, és a funk világában, mindezt ötvözve egy egyedi szövegvilággal, ahol a dalok romantikus bájjal tárják elénk a nyers férfi vágyat.

A Maszkura szerzemények önmagukért beszélnek, szórakoztatnak és kíválóan táncolható harmóniák, amit mindenképp érdemes élőben is megtapasztalni.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Orbán Baján: erős kormány, győztes ország

A pártelnök-kormányfő szerint az országnak még nagyon sok csatát kell megvívnia a következő négy… Tovább olvasom