Délmagyar logó

2017. 07. 26. szerda - Anna, Anikó 16°C | 26°C Még több cikk.

Megkezdődött a Kiskunfélegyházi kórház Központ fejlesztése

A fejlesztés a kórházi tömb főépületének 3. szintjét érinti.
A Szegedi Tudományegyetem 2011-ben sikeresen nyújtotta be a „Rehabilitációs szolgáltatások fejlesztése a Dél-Alföldi régióban" című pályázatát.

Ennek konzorciumi tagja a Bács-Kiskun Megyei Kórház SZTE ÁOK Oktató Kórháza - Kiskunfélegyházi telephely is. Jelen projekt keretében fejlesztésre kerül mozgásszervi rehabilitációs ellátás és a kardiológiai rehabilitációs járóbeteg ellátás. A munkaterület átadás-átvétele 2014. május 27-én történt meg.

A fejlesztés a kórházi tömb főépületének 3. szintjét érinti. Itt 2-3 ágyas, 2 szobánként önálló vizesblokkos, lehetőség szerint erkélyes betegszobák létrehozása a cél. Az egészségügyi intézmények építészeti minimum-feltételeinek megfelelően a hozzájuk tartozó megfelelő alapterületű társalgó, folyosó, vizsgáló, betegfelvételi helyiség, nővérállás, raktár és egyéb betegellátó-kiszolgáló helyiségek is kialakításra kerülnek.

A konzorciumi tag részére nyújtott támogatás összege 174.067.849 Ft. A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Júliusban kezdik újra a Hagyó-pert

Az ügy több fővádlottja nem csupán visszavonta a nyomozati szakban tett vallomását, hanem… Tovább olvasom