Délmagyar logó

2016. 12. 09. péntek - Natália -4°C | 8°C

Megköszönték a kalocsai rendőrök munkáját.

Dunapatajon, a Szelidi-tónál július 27. és augusztus 1. között megrendezett rendvédelmi gyermektáborban a kalocsai rendőrök színes programokkal töltötték ki az izgalomra vágyó fiatalok három délelőttjét.
A kapitányság munkatársainak köszönhetően a 22 gyermek megismerkedett a rendőrség munkájával, bűnmegelőzési előadáson vettek részt, amelyen többek között a fiatalkorúak által elkövetett bűncselekményekről, az internet veszélyeiről és a kábítószerekkel kapcsolatos legfontosabb tudnivalókról is beszélgethettek.

Ezen kívül kerékpáros ügyességi versenyben mérhették össze a tudásukat, KRESZ-oktatásban részesültek és gyakorolhatták a rendőri forgalomirányítás esetén követendő magatartást. Az érdeklődő fiatalok a kapitányság épületébe látogatva közvetlenül nyerhettek betekintést a rendőrök munkájába.

A tábor szervezője 2014. augusztus 6-án levélben köszönte meg Mayer József r. alezredesnek, a Kalocsai Rendőrkapitányság vezetőjének a rendőrök részvételét. „Csak gratulálni tudok a nagyszerű kollégáihoz, mert nem csak egy letudni való feladatnak tekintették a gyerekekkel való foglalkozást, hanem ők maguk is lelkesen álltak hozzá a feladathoz, ami példaértékű!" – zárja sorait a levél írója.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Újra a bor és pálinka fővárosa lesz Kecskemét

Szombaton kezdődik és egészen egy héten keresztül tart a VII. Bor és Pálinka Ünnep Kecskeméten. A… Tovább olvasom