Délmagyar logó

2017. 03. 01. szerda - Albin 3°C | 12°C Még több cikk.

Meglőtte ismerősét a férfi, elfogták - videóval

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság egyenruhásai elfogtak egy szalkszentmártoni férfit, aki a megalapozott gyanú szerint meglőtte ismerősét.
A Terrorelhárítási Központ műveleti egysége és a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság egyenruhásai elfogtak egy szalkszentmártoni férfit, aki a megalapozott gyanú szerint meglőtte ismerősét.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2015. február 2-án 16 óra körüli időben egy szalkszentmártoni tanya udvarán egy fegyverből leadott lövés megsebesített egy helyi férfit. A 48 éves sértett a lőtt sérülés következtében súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett. Az eljárás során - szakértők bevonásával - a rendőrök megállapították, hogy a lövést lőfegyverből adták le és szándékos volt, továbbá a halálos eredmény elmaradása nem az elkövetőn múlott.A nyomozás adatai alapján a rendőrség látókörébe került a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 62 éves férfi, akit 2015. április 2-án egy szalkszentmártoni házban a Terrorelhárítási Központ műveleti egységei fogtak el.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást - őrizetbe vétele mellett - Sz. Zoltán 62 éves szalkszentmártoni lakossal szemben. A rendőrség 2015. április 3-án kezdeményezte a terhelt előzetes letartóztatását.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Két kamion egymásba rohant, nagy a torlódás az M5-ösön

Az egyik sofőr életveszélyesen megsérült, a baleset miatt több kilométeres a kocsisor. Tovább olvasom