Délmagyar logó

2017. 09. 25. hétfő - Eufrozina, Kende 8°C | 18°C Még több cikk.

Megmentették a belga nő életét a kecskeméti rendőrök

Bejelentés érkezett a rendőrségre augusztus 6-án arról, hogy Kecskeméten, a Petőfi Sándor utcában egy nő öngyilkos akar lenni.
Bejelentés érkezett a rendőrségre augusztus 6-án arról, hogy Kecskeméten, a Petőfi Sándor utcában egy nő öngyilkos akar lenni. Az egyenruhások másfél perc alatt a helyszínre érkezve látták, hogy az egyik első emeleti lakás erkélyének külső felén áll egy nő és fennáll a veszélye annak, hogy bármelyik pillanatban kieshet.

Csiernik János r. törzsőrmester és Varga Roland r. őrmester a tragédia elkerülése érdekében azonnal az asszony lakásához sietett, ahol zárva találták a bejárati ajtót. Mivel minden másodperc számított, az egyenruhások berúgták azt, majd a korláton kívül álló nő egyik kezét Varga Roland, a másikat pedig Csiernik János megfogta, majd óvatosan visszahúzták őt.

Ezt követően a magyarul nem beszélő nőt az ágyára fektették, azonban a zavartan viselkedő asszony nem hagyott fel szándékával és többször ismét az erkély felé akart menni. A két kecskeméti rendőr a mentőszolgálat munkatársainak kiérkezéséig vigyázott a külföldi asszonyra, majd sérülésmentesen átadták a mentőszolgálat munkatársainak, akik kórházba vitték.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megköszönték a kalocsai rendőrök munkáját.

Az érdeklődő fiatalok a kapitányság épületébe látogatva közvetlenül nyerhettek betekintést a rendőrök munkájába. Tovább olvasom