Délmagyar logó

2018. 02. 18. vasárnap - Bernadett 1°C | 6°C Még több cikk.

Mindenki előtt nyitva áll a Nyitnikék

Előadásokra, nyílt napra és farsangi bálra várja az érdeklődőket az Egészségügyi és Szociális Intézmények Igazgatósága Idősgondozó Szolgálatának Nyitnikék Klubja.
A gyógynövények és a betegségek kapcsolata címmel Horváth Lászlóné előadását hallgathatják meg február 19-én, szerdán 10 órától, majd A gyógyszerek és a cukorbetegség kapcsolata címmel Meleg Sándor dietetikus tart előadást február 21-én, pénteken szintén 10 órától. Nyílt napot tartanak a Nyitnikék Klubban február 26-án, szerdán 9 órától, ahol bemutatkoznak a városrész óvodásai és az idősek, lesz jógafoglalkozás Janiné Etelka jógaoktató vezetésével, kézműves foglalkozás és képzeletbeli utazás is Ausztria mesés tájaira Kószó Ferenc idegenvezető és tanár kalauzolásával. A farsangi bál február 27-én, csütörtökön 14 órakor kezdődik. A talpalávalót Tar Zoltán szolgáltatja majd. A farsangi bálra a +36-20/250-82-06-os telefonszámon lehet jelentkezni.

A felsoroltakon kívül minden kedden 14 órától várják a nótázni, énekelni vágyó nyugdíjasokat, továbbá azokat is, akik valamilyen hangszeren is tudnak játszani. Részvételi szándékot előzőleg +36-20/250-82-06-os telefonszámon lehet jelezni.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nem gyerekcsíny: rablás miatt bíróság előtt két tizenéves

Bíróság elé állítást javasol a rendőrség egy 15 és egy 13 éves kecskeméti fiú ellen, akiket… Tovább olvasom