Délmagyar logó

2017. 11. 22. szerda - Cecília 5°C | 13°C Még több cikk.

Mindent tagad a nemi erőszakkal vádolt patikus

Kiskunhalas - Vallomást tett, de egyelőre mindent tagad az a külföldi származású kiskunhalasi patikus, akit egy beosztottja vádol erőszakos nemi közösüléssel.
A Kiskunhalasi Városi Bíróságon eddig három tárgyalásra került sor, az erőszakos közösüléssel vádolt patikus ügyében – írja a halasmedia.hu. A külvilág számára rendezettnek tűnő családi életet élt az a külföldi származású halasi gyógyszerész, akit tavaly egyik beosztottja vádolt meg azzal, hogy megerőszakolta. A több gyermekes fiatalasszony állítása szerint főnöke 2010 júniusában, az éjszakai ügyeleti idő alatt erőszakolta meg gyógyszertárában. A sértett bejelentése után a hatóságok elfogták a patikust, akit először őrizetbe vettek, majd előzetes letartóztatásba helyeztek, később pedig házi őrizetben tartottak a rendőrök. Egy hete kezdődött a férfi büntetőpere a halasi bíróságon.

- Az erőszakos nemi közösüléssel vádolt patikus először megtagadta a vallomástételt, majd két nappal később mégis vallomást tett és mindent tagadott – nyilatkozta a Halasi Tükörnek Darázs Gyöngyi ügyész. A megerőszakolt asszony elmondta, hogy ügyvédjével együtt igyekszik megcáfolni azokat az állításokat, amelyeket megfogalmaz a gyógyszerész.

– A szembesítés során szemébe mondhattam azt, amit tett. Nagyon féltem tőle, de végül megkönnyebbültem, amikor kimondtam azt, ami történt – nyilatkozta a Tükörnek a több gyermekes asszony. A még most is dolgozó patikus szabadlábon védekezik, ügyében még a nyári ítélkezési szünet előtt ítélet születhet.

Olvasóink írták

 • 6. gavallér 2011. március 11. 11:01
  „Nemhogy a csaj kérné az eset rekonstruálását.
  Több gyermekes? Ezek szerint nem igaz az ,hogy egy férfi egy nőt nem tud megerőszakolni?”
 • 5. LukSzusz 2011. március 11. 07:35
  „egy ember egy nőt nem tud megerőszakolni úgy hogy annak ne legyenek döntő bizonyítékai,
  Itt valami sántít a nő körül.Lehet hogy jóban voltak,voltak de a patikus kiakart szállni,a nő meg egy kefélés után ráfogta az erőszakot,elég ha megtépi a ruháját,bekeni a szemét valami csípőssel,megkarmolja picit magát,a rendőrök már viszik is a pasast.Volt aki így ült éveket.”
 • 4. deszkás 2011. március 11. 07:07
  „ROZSDÁS! Tényleg sántit a tulaj úr. Tagad- beismer -aztán visszavon! A pro és kontra igazad van de akkor nincs ilyen ezt a birák nem igazán dijazzák.”
 • 3. szalamitolvaj 2011. március 11. 05:51
  „nekem meg a te beirasod santit”
 • 2. Rozsdás 2011. március 10. 21:39
  „Egy állitás egy tagadás=0.
  Bizonyíték pró és kontra (DNS) vagy más, ha volt erőszak!
  De lehet hogy nem tetszik az éjszakai műszak vagy a
  külföldi tulaj.
  Nekem sántít ez az egész,mert nem fordítva semmi nem lehet??”
 • 1. deszkás 2011. március 10. 14:06
  „Akkor azt fenyeget meg akit akar.A sértett visszavonja a vallomását (mert a feljelentést nem lehet) és húzódik halasztódik.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

600 liter üzemanyagot loptak el egy teherautóból

Ismeretlen tettesek betörtek egy kiskunhalasi Kft. telephelyére szerdán. Tovább olvasom