Délmagyar logó

2017. 10. 21. szombat - Orsolya 10°C | 20°C Még több cikk.

Mozgásos és egészségmegőrző tanfolyamok a Kecskeméti Kulturális Központban

Jóga kismamáknak és gyerekeknek, Thai Chi és sok más tanfolyammal és rendezvénnyel várják az érdeklődöket.
Gyerekjóga

A jóga több mint sport. Erősíti az izmokat és ízületeket, de megtanít feszültséget oldani, ellazítani, koncentrálni is. Megerősíti a szervezetet és növeli a vitalitást. A foglalkozások a hatha jóga elemeiből, légzőgyakorlatokból, relaxációból és játékból állnak, mind-mind „gyermeki nyelven".

A jóga foglalkozásokon a gyerekek játékosan végzik el a jóga gyakorlatokat, és olyasmit kapnak, ami sokszor hiányzik nekik: koncentrált figyelmet, önbizalmat, csendet, békét mind testi és lelki szinten.

Kismama jóga

A foglalkozásokon a hagyományos hatha-jóga gyakorlatok mellett az amazóniai természeti népek ősi, szülést megkönnyítő lágy mozdulatai is jelen vannak. A várandóság alatt felmerülő problémák enyhítése, esetenként megszüntetése, az izületek mozgékonyságának javítása, az izmok és a gát izmainak erősítése, a célirányos légző gyakorlatok, valamint a mély relaxáció mind részét képezi ennek a fantasztikus módszernek. A tapasztalat azt mutatja, hogy a kismama jógát gyakorló nők tudatosabban élik meg a várandóságot és a szülést, nő az önbizalmuk, oldódnak félelmeik, aggodalmaik.

Integrál Tai Chi

Az Integrál Tai Chi könnyed mozgásforma, ami kortól és nemtől függetlenül ajánlott. Átmozgatja az egész testet és frissebbé, energetikusabbá tesz. Javítja az általános közérzetet és elősegíti az egészségesebb, teljesebb életet. Növeli a fittséget, a vitalitást, csökkenti a stressz káros hatásait és javítja a mozgáskoordinációt, elősegíti a fogyást, harmonizálja és finomítja a belső energiákat.

Az Integrál Thai Chi egy 10 formából álló gyakorlatsorozat, mely tartalmaz relaxációs technikákat és meditációt is. A formagyakorlat a jógát, a tai chit, a qi gongot és a meditációt kombinálja egy holisztikus rendszerbe.

További információ itt!>>

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Újra teltház a Kecskeméti Újévi Koncerten

Immáron harmadik alkalommal rendezték a Kecskeméti Kulturális Központban a hagyományos Újévi… Tovább olvasom