Délmagyar logó

2017. 10. 20. péntek - Vendel 9°C | 24°C Még több cikk.

MSZP: marad minden a régiben

Tisztújító, összevont taggyűlést tartott a Magyar Szocialista Párt kiskunfélegyházi szervezete. A beszámolókon és a tisztségviselők megválasztásán jelen volt Mesterházy Attila, a párt elnöke is. A tagok döntése értelmében a félegyházi szervezet vezetését továbbra is dr. Garai István látja el.
A Magyar Szocialista Párt félegyházi székházában a tagok a városi elnökség és a pénzügyi ellenőrző bizottság kétéves munkájának a beszámolóját hallgatták meg. A pártban kétévente tartanak tisztújítást. Mesterházy Attila, a Magyar Szocialista Párt elnöke elmondta, fontosnak tartja az új tagok felbukkanását, valamint a széleskörű helyi szintű politikát.

A tisztújító közgyűlést követően a párt helyi szervezete az eredményekről sajtótájékoztató keretében számolt be. A szervezet félegyházi elnöki posztját a továbbiakban is dr. Garai István látja el. Elnökhelyettesnek ismét Ernyes Lászlót, alelnöknek Horváth Tamást választották.
A fiatalok közül a Societas félegyházi szervezetének alelnöke, Eszik Bence az elnökség újonnan megválasztott tagja lett. Eszik Bence elmondta, szombaton területi szövetséget kötnek a kecskeméti Societassal, melynek eredményeképpen újra lesz megyei ifjúsági szervezete a szocialistáknak.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Máris rendőrkézen a fegyveres postarablás elkövetői

Elfogtak két férfit Dunapatajon, akiket a helyi postahivatalban kedden történt rablási kísérlet elkövetésével gyanúsítanak. Tovább olvasom