Délmagyar logó

2017. 04. 24. hétfő - György 3°C | 15°C Még több cikk.

MSZP: mennyibe került a kecskeméti repülőnap?

Az ellenzéki párt arra is kíváncsi, hogy az előre látható hőség ellenére miért fogyhatott el az ivóvízkészlet a rendezvényen.
Az MSZP szeretné megtudni, hogy mennyibe került pontosan a Kecskeméti repülőnap, és az előre látható hatalmas hőség ellenére miért fogyhatott el az ivóvízkészlet a rendezvényen.

Demeter Márta, az MSZP elnökségi tagja az MTI-hez kedden eljuttatott közleményében hangsúlyozta, pártja üdvözli, hogy három év kihagyás után ismét megrendezték a Kecskeméti Repülőnap és Haditechnikai bemutatót, hiszen ez a rendezvény a rendszerváltás óta meghatározó esemény mind a lakosság, mind a Magyar Honvédség számára.

Mint írta, a Kecskeméti Repülőnap a honvédelmi tárca legnagyobb sikere, hisz ezen kívül nem sikerült más érdemi eredményt felmutatni az elmúlt három évben sem a szükséges fejlesztéseknél, sem az állomány munkakörülményeinek javításánál, miközben történelmi mélypontjára csökkentették a honvédelmi költségvetést.

Demeter Márta szerint a rendezvény szervezésével kapcsolatban látványos problémák is akadtak, amelyek számos kérdést vetnek fel. A politikus egyebek között arra kíváncsi, milyen forrásból finanszírozták a rendezvényt, és az mennyibe került pontosan? Igazak-e azok a felröppent információk, miszerint a rendezvény költségvetése jóval meghaladta a korábbi Kecskeméti Repülőnapok költségvetését - kérdezte.

Emlékeztetett, hogy Kecskemét városa és a helyi vállalkozások mindig aktívan vettek részt a Kecskeméti Repülőnap szervezésében és lebonyolításában. Ezt az évtizedek alatt kialakult tapasztalatot mennyiben vették igénybe a rendezvény szervezői? - tette fel a kérdést.

A szocialista politikus arra is kíváncsi, hogy az előre látható hatalmas hőség ellenére miért fogyhatott el az ivóvízkészlet a rendezvény közel felénél.

Olvasóink írták

 • 5. HAJDÚKFOKOSA 2013. augusztus 08. 15:35
  „AZ MSZP AZT KÉRDEZZE MEG NEKÜNK MENNYIBE KERÜLT AZ Ö NYOCÉVES ORSZÁGROMBOLÁSUK))))))))))))))))) HA OLYAN ORSZÁGBA ÉLNÉNK HOGY LENNE FELELÖSÉGRE VONÁS SZ**BA LENNE A GYÖNYÖRÜSÉGES MSZP BANDÁJA”
 • 4. Hexa1818 2013. augusztus 07. 09:36
  „elég sokan nyitva hagyták a kutaknál a csapot, erre többször is figyelmeztették a tömeget, hogy zárják, el ne abba mossák a kezeiket 5 percenként..., mert el fog fogyni a víz. (ugyan ez volt a dohányzással, több kijelölt hely volt, de persze a sok okos erre sem volt képes, nehogy felálljon a kis horgász székéből, és gyalogoljon egy kicsit.) Inkább az emberek viselkedését kellene megkérdőjelezni, mert aki egy szirénázó mentősnek majdnem nekiesik, mert az miért nem száll ki és megy oda, és az utat sem biztosítják neki - nehogy már elpakoljam a sörrel teli hűtőládát, hogy elférjen a mentő - .... Büszkék is lehetünk... Lassan már nem a munka miatt megyünk el ebből az országból, hanem mert ilyen emberek vannak. Jól mondják, magyar farkasa a magyarnak.”
 • 3. papsajt 2013. augusztus 07. 07:33
  „T. _csutak_, a repülőnapnak van értelme?
  Max annyi,hogy ilyenkor meghajthatják a drágán megvett Grippeneket, amire baromi nagy szükség van ekkora országban.
  "a 14 db JAS 39A/B lízingeléséről szóló, nagy meglepetést keltő döntést 2001. szeptember 10-én jelentették be."”
 • 2. _csutak_ 2013. augusztus 06. 20:12
  „Az első beszólás után már nincs értelme normális hangú hozzászólásnak :(”
 • 1. zero 2013. augusztus 06. 19:07
  „Mert ellopták az ózdi haverok”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sebességkorlátozás a kelebiai vasútvonal több szakaszán

A korlátozások miatt a Budapest-Kunszentmiklós-Tass-Kelebia vonalon 15-25 perccel hosszabb… Tovább olvasom