Délmagyar logó

2018. 06. 21. csütörtök - Alajos, Leila 20°C | 30°C Még több cikk.

Műanyag tojásban rejthette el a drogot

A házkutatás alkalmával több kábítószergyanús anyagot foglaltak le a rendőrök egy 25 éves férfinál.
A Kalocsai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya nyomozást folytat kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt K. Adrián 25 éves géderlaki lakos ellen - értesítette a delmagyar.hu-t a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Hürkecz Zoltán tájékoztatása sezerint a férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2013 őszétől több alkalommal kábítószernek minősülő anyagokat adott át pénzért több személynek Dunapataj területén.


A gyanúsított lakó és tartózkodási helyén megtartott házkutatás során több tíz gramm feltehetően kábítószernek minősülő nővényi anyagmaradványt foglaltak le a nyomozók, melynek egy részét egy műanyag sárga tojásban rejtett el.

Az ügyben lefoglalt anyagokat a továbbiakban igazságügyi vegyészszakértő vizsgálja. K. Adrián gyanúsítotti kihallgatása alkalmával a bűncselekmény elkövetését részben elismerte, ezt követően őrizetbe vették a nyomozók és kezdeményezték előzetes letartóztatását, amit a Kalocsai Járásbíróság 2014. március 4-én elrendelt - mondta a szóvivő.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

˝Egyszer volt….az ősember˝: kiállítás a Cifrapalotában

Előemberek, ősemberek és mamutok a Cifrapalotában. Nagy sikerrel övezett kiállítás érkezik a szegedi… Tovább olvasom