Délmagyar logó

2018. 05. 24. csütörtök - Eszter, Eliza 16°C | 26°C Még több cikk.

Munkaerő-piaci fórumot rendeztek Kecskeméten

Az Álláskeresők Egyesületeinek Bács-Kiskun Megyei Szövetségének szervezésében került sor a Városházán a „Rákóczi út – Vasútkert revitalizációja" című kiemelt projekthez kapcsolódóan megszervezett Munkaerő-piaci fórumra.
A Munkaerő-piaci fórum egyben az „Egyenlő esélyért – Munkaerő-piaci beilleszkedést segítő program" című projekt záró rendezvénye is volt. Az előadások sorát dr. Tyavoda Andrea, a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központ, Kecskeméti Kirendeltség és Szolgáltató Központ kirendeltség-vezetője nyitotta meg, melyben Kecskemét munkaerő-piaci helyzetéről és a foglalkoztatást elősegítő támogatásokról beszélt. Puskás Hajnalka pedig az Álláskeresők Egyesületeinek Bács-Kiskun Megyei Szövetsége fejlesztési és képzési igazgatója a munkaerő-piaci beilleszkedést segítő programban megvalósult képzéseket összegezte.

A konferencián Kecskemét Megyei Jogú Város két alpolgármestere is előadást tartott: Szemereyné Pataki Klaudia, aki a projekt képzésein résztvevők tanúsítványait adta át - az új beruházások a munkaerő-piaci helyzetre gyakorolt hatásáról; Nagypál Sándor alpolgármester pedig a Rákóczi út – Vasútkert revitalizációja kiemelt projektet ismertetette.


hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bérmentes ingatlan a Vöröskeresztnek

A Magyar Vöröskereszt Bács-Kiskun Megyei Szervezete május 1-től beköltözhet a Rávágy tér 5 szám… Tovább olvasom