Délmagyar logó

2018. 05. 22. kedd - Júlia, Rita 15°C | 25°C Még több cikk.

Négyen támadtak egy járókelőre a Kristály téren

Kecskemét – Fényes nappal négyen támadtak rá egy kerékpárját toló férfira Kecskeméten. A tettesek elvették a sértett pénztárcáját, majd elmenekültek.
A Kecskeméti Rendőrkapitányság három férfit és egy nőt keres a csoportosan elkövetett rablás miatt. A tettesek még szerda délután támadtak rá a kecskeméti Kristály téren a kerékpárját gyalogosan toló 50 éves férfira. Minden előzmény nélkül a falhoz lökték, bántalmazták, majd a szatyrából elvették pénztárcáját, benne irataival, és néhány ezer forint készpénzével. A bántalmazás kapcsán a sértett könnyű sérüléseket szenvedett. A tettesek elmenekültek, a rendőrök azóta is keresik őket.

Olvasóink írták

 • 8. BabócsaiEugénia 2010. október 01. 17:40
  „Nem hiszem! Sem három hét alatt, sem három év alatt, sem háromszáz év alatt... Életkörülményeiken javítsanak önerőből. Na nem úgy, hogy önerejükkel elveszik a másét! Még az is megoldás lehetne, ha csak annyit szülnének, amennyit el is tudnak tartani. Ismét hangsúlyozom: önerőből!!! De amíg a mi erőnket használják fel ahhoz, hogy mérhetetlen szaporulatnak induljanak...Fehér botot kellene osztogatni a kormány tagjai között, meg az Unióban, mert nem látnak semmit!”
 • 7. flexsnake 2010. október 01. 15:59
  „3. már elég sok rendőr utcára került. Ha minden sarkon állna rendőr ezek a cigányok akkor is rabolnának. Nem rendőr kell több, hanem halálbüntetést kiszabni ezekre. Vadászszezonban büntetlenül ritkíthatóak legyenek!”
 • 6. dodó 2010. október 01. 12:09
  „"A kormány a cigányság és a mélyszegénységben élő személyek életkörülményeinek, társadalmi helyzetének javítása, valamint társadalmi integrációjának elősegítésére irányuló kormányzati tevékenység összehangolása érdekében létrehozta a Társadalmi Felzárkózási és Cigányügyi Tárcaközi Bizottságot.
  A bizottság koordinálja és értékeli a cigányság és a mélyszegénységben élő személyek életkörülményeinek, társadalmi helyzetének javításával, valamint társadalmi integrációjának elősegítésével kapcsolatos kormányzati feladatok végrehajtását. Emellett összehangolja az egyes minisztériumok társadalmi felzárkózással kapcsolatos tevékenységét, és javaslatot tesz a társadalmi felzárkózással kapcsolatos feladatok forrásigényének összehangolt tervezésére és a pénzfelhasználás ellenőrzésére" /MTI, 2010, szeptember 30 - 10:59/

  Van még valaki, aki nem hiszi, hogy I.Vikt(át)or rendet teremt? (legfeljebb nem két hét, hanem három alatt...)”
 • 5. zero 2010. október 01. 09:32
  „Orbánéknak fogalmuk sincs a mai közbiztonságról”
 • 4. Bunghole99 2010. október 01. 09:27
  „undorító országban élünk!! tombol a cigánybűnözés!!!!!!”
 • 3. kecskeméti2 2010. október 01. 09:13
  „Elképesztő hogy mindez fényes nappal. Több rendőr kellene az utcákra, nem csak beszélni róla a bársonyszékből!”
 • 2. RézmívesGyekszon 2010. október 01. 08:52
  „Falkában támadnak a veszett kutyák!!! Holvan már a nagypofájú, 2 hét alatt rendet ígérgető (p)sintér???”
 • 1. KolompárRómeó 2010. október 01. 08:50
  „Színes, meg nem értett kultúra-e volt?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Halálos baleset az M5-ös autópályán

Egy ember meghalt, hárman pedig súlyosan megsérültek abban a balesetben, amely péntek reggel történt az M5-ös autópályán. A helyszínelés a leállósávban zajlik, így a főváros felé haladó forgalmat nem kellett leállítani. Tovább olvasom