Délmagyar logó

2017. 07. 28. péntek - Szabolcs 15°C | 27°C Még több cikk.

Nyolcéves kisfia nemi szervét harapdálta a részeges apa

Kecskemét - A szerdai tárgyaláson felolvasott vádirat alapján szerint 8 éves kisfiát, és négy éves kislányát is szexuális játékszernek tekintette a kecskeméti V. Gábor.
Szerdán megkezdődött a Bács-Kiskun Megyei Bíróságon annak a 37 éves kecskeméti férfinak a büntetőpere, akit - többek között - szemérem elleni erőszak- és kiskorú veszélyeztetésének bűntettével vádol a megyei főügyészség.

Az Endrődi Attila ügyész által felolvasott vádiratból kiderült, hogy a 37 éves férfi 2005-ben kötött házasságot feleségével. Akkor már volt egy három éves kisfiuk, Gábor, majd 2006-ban megszületett Szilvia, egy évre rá pedig Krisztián is. A segédmunkásként dolgozó férfi 2006-ban szokott rá az ivásra, ezt követően rendre agresszívan viselkedett otthonukban. Több alkalommal is megverte feleségét, de hasonlóan bánt kisfiával is.

A vádiratban szerepel az is, hogy V. Gábor 2010-ben, pontosabban nem megállapítható időpontban a fürdetések után felültette a kád mellé 8 éves kisfiát, és annak nemi szervét simogatta, harapdálta. Azt mondta a gyereknek, ha bárkinek elmeséli mi történt, agyonveri. A vádlott 4 éves kislányát is molesztálta, nemi szervét dörzsölte, benyálazta. Ezért V. Gábort szemérem elleni erőszak- és kiskorú veszélyeztetésének bűntettével is vádolja az ügyészség.

V. Gábor nem tett vallomást a bíróság előtt.
V. Gábor a szerdai tárgyaláson nem tett vallomást a bíróság előtt.

A korábban rablásért már jogerősen börtönbüntetésre ítélt férfi a szerdai tárgyaláson nem kívánt vallomást tenni, így a korábban tett nyomozati vallomását ismertette a bírói tanács elnöke, Sárközy Szabolcs. Ebben a férfi úgy nyilatkozott, hogy az igaz, hogy feleségét több alkalommal is megütötte, illetve megrúgta. Ezt elmondása azért tette, mert az asszony korábban többször is betelefonált munkahelyére, hogy bement-e dolgozni. Tavaly szeptember 17-én is így történt, majd amikor hazatért a munkából, összevesztek. Ennek során elborult az agya, és hasba rúgta az asszonyt, majd le is ütötte. Mindezt be is ismerte a kiérkező rendőröknek. A gyermekek molesztálásáról korábban úgy vallott a rendőröknek, hogy ez rágalom, soha nem közeledett szexuálisan a gyerekeihez. Úgy fogalmazott, véleménye szerint nagyanyjuk irányította ellene a kisfiút és húgát.

Az ügyészség fegyházbüntetés és közügyektől eltiltás kiszabása mellett - mindhárom gyermek esetében - a szülői felügyelet megszüntetésére is indítványt tett a vádiratban.

Olvasóink írták

22 hozzászólás
12
 • 22. antimater 2011. szeptember 09. 10:49
  „Ha tényleg bebizonyosodik a tette és nem az asszony bosszúja, akkor mégis csak ki kellene vonni a forgalomból. Mondjuk örökre, de egy perccel sem tovább ! A gyerekekre pedig oly sok jószándékú örökbefogadó család vár...”
 • 21. Ányez 2011. szeptember 09. 10:43
  „Egy 4 (!) éves kislány konzekvensen és kitartóan tud olyanról hazudni, amit még fel sem képes fogni? Ez most vicc, ugye? Egyébként pedig igen, egy olyan paliról, aki már rabolt, alkoholista és rendszeresen veri (hasba rúgja!) az asszonyt, tényleg nehéz elképzelni, hogy molesztál. Valóban.”
 • 20. Lilim23 2011. szeptember 08. 18:20
  „Az ilyen ember nem is ember!!!!!!!!!és apának sem nevezhető!!!!!!!!!nem tudom miért nem történt valami az első alkalom után hogy ne szenvedjen az a szerencsétlen gyerek...????fölfoghatatlan az ilyen...remélem 500x vissza kap mindent a börtönben és sokat fog hajlongani a fürdésnél!!!!!!!!!!és remélem hogy vele is ezt fogja tenni valami 200kg-os dúrva ipse....fújjjjjjjjj”
 • 19. CsImre 2011. szeptember 08. 18:14
  „17. klj_54:

  Igazad van. És teszem hozzá, sokszor az eljárás, és a gyerekekhez való viszonyulás is hatalmas kárt okoz az abúzus után. (sokszor pl. rokon az elkövető)

  Akik szerint az ártatlanság vélelme abból áll, hogy "kövezzük meg", az meg nyilván a gyerekgyilkost is leöletné a börtönben. Kiábrándító lehet nekik, hogy büntetni egyelőre ebben az országban még az államnak van joga a törvények alapján, különben esetleg valami igazságszerető látnok polgár már őket is megbüntette volna a maga módján.

  Sajna látni olyat is, hogy a valóságot a fikcióktól megkülönböztetni nehezen tudó kisgyerek (meg persze az ún. pedofil, aki apapótló volt a gyereknek) lett áldozata a volt férj és volt feleség játszmájának, amivel egymást próbálták besározni a gyerek megkaparintása érdekében.

  A tisztelt rögtönítélő kommentelők hogyan büntettetnék a börtönben az ilyen szülőket?

  Ha ennek az ügynek a vádlottja elkövette a cselekményét, akkor annak súlya szerint büntettessék meg országunk törvényei szerint.”
 • 18. Robinho 2011. szeptember 08. 16:56
  „Minden nap hajoljon le a szappanért...”
 • 17. klj_54 2011. szeptember 08. 15:49
  „16. jmkrisz 2011.09.08. 14:03
  Haladunk!
  Pedagógia?
  Aki picit is belelát az tudja mi motivál egy cseperedő gyermeket, mit és miért mond.
  Korszakai vannak a felnövésnek, ennek az ismerete lényeges ahhoz, hogy egy kívülálló el tudja dönteni a gyermek által elmondottak mennyire életszerűek?

  Nem a vadállatiságától védem a férfit, mert az védhetetlen!
  De félek attól, hogy tévútra vezetik az eljáró hatóságot. Nem csak a Misi Bácsi féle sztorira tudnék hivatkozni, hanem ezer és egyre Európa országaiból. Mert ugye egy pedofíliával induló perről csak addig esik szó amíg nagy port ver fel az eset.
  De az esetek többségéről kiderül a valóság, mely annyira sivár, hogy nem érdemel helyreigazító cikket.
  Ez mondjuk mindenhol így van!”
 • 16. jmkrisz 2011. szeptember 08. 14:03
  „klj_54

  Igazad van! Ha a cikkben nem szerepel, akkor biztos nem is volt teljeskörű pszichológiai vizsgálat a gyerekek ügyében. Valószínű, hogy a bíróság is a hiányos cikk alapján hozza meg a döntését.
  "kis pedagógiai ismerettel nézni a dolgokat."
  A pedagógiai ismereteknek mi köze a tényekhez?”
 • 15. Stevvve 2011. szeptember 08. 13:59
  „klj 54

  A mohácsi pert ezzel összehasonlítani nem lehet szerintem.

  Más egy köztiszteletben álló ember lejáratása ill. egy alkoholista "apa", aki veri a gyerekét és feleségét.
  Elismerte, h hasba rúgta az asszonyt.
  Már ez is gyomorforgató...a többi pedig.................”
 • 14. bélás 2011. szeptember 08. 13:10
  „példás apa”
 • 13. klj_54 2011. szeptember 08. 12:47
  „Veletek ellentétben én nem vagyok elfogult!
  Az újságcikkből nem lehet olyan adatokat leszűrni, melyek egy büntetőper indítására vagy megnyerésére alkalmasak.
  Valószínű az újságíró a személyiségi jogok okán nem ír le mindent.
  Abból ami az írott sajtóban van az hiányos és bizony arra utal, hogy nem úgy történtek a dolgok, ahogy vélelmezik.

  5. husi 2011.09.08. 09:50
  Telibe találtad!
  Nem kitalálták hanem elmondták amit szerettek volna hallani!
  Tessék már kicsit felébredni, eldobni az indulatokat és teljesen józan fejjel,kis pedagógiai ismerettel nézni a dolgokat.
  Nem olyan régen volt a Mohácson elkövetett rágalmazási per Misi Bácsi ellen!
  Bizony ott is kiderült, hogy nem ott, nem az és nem úgy történt ahogy az újságba kikerült!
  Nem történt semmilyen bűncselekmény!
  Egy anyuka bosszúja volt.”
 • 12. Stevvve 2011. szeptember 08. 12:06
  „6. Horthyszobornak teljesen igaza van: nekünk normális embereknek nincs jogunk megvédeni a családunkat az ilyen perverz lényektől.
  Ha rajtam múlna, kiplakátoltatnám a képét az egész országban.
  Leginkább a börtönökben. Hadd tudja mindenki, kivel (inkább mivel) van dolga.

  KLJ 54-nek
  ha harapás volt, annak nyomai vannak....
  nem is értem, hogy jut eszébe vkinek védeni az ilyet”
 • 11. csaktudja 2011. szeptember 08. 10:53
  „Az övét meg a beteg szamár harapdálja egészen addig míg bent lesz megfelelő helyen.”
 • 10. pinkcat25 2011. szeptember 08. 10:52
  „Asszem <moderálva> nem tárgyalgatni......
  hogy mert neki elborult az agya.....
  a tabis bor meg feljogosította arra hogy minden nap összeverje a családját....

  De a nőket sem értem, hiszen ezek is elalszanak egyszer....gyerekeket kimenekíteni a házból, rendőröket, háziorvost kihívni, azonnal látleletet végeztetni....gondolom azért némileg látszott rajta a rugdosás....álmában bilincselték volna meg...
  Miért kell ezt évekig tűrni?????????????????”
 • 9. székely 2011. szeptember 08. 10:51
  „pusztúljon az ilyen ember!”
 • 8. gavallér 2011. szeptember 08. 10:36
  „Takarékossági és emberi méltósághoz való jog szem előtt tartása végett az újság csak a <moderálva> ítélet végrehajtásáról
  tudósítson. Ilyen borzalmak részleteit nem szabad a nyilvánosság elé vinni.”
 • 7. egybek 2011. szeptember 08. 10:11
  „4. klj_54 2011.09.08. 09:41
  Jól értem, hogy Ön szerint ez az ártatlan ember a TŐLE RETTEGŐ családtagok áldozata, akik a gyermekek "szájába adják" perverz vádjaikat??
  Valamint úgy gondolja, hogy a hasba rúgott, leütött anya kapjon életfogytiglant?!, mert fondorlatos módon rávette a gyerekeket a hazugságra!
  Egy 4 és 8 éves gyermek nem képes hosszútávon, megrögzötten hazudni!”
 • 6. Horthyszobor 2011. szeptember 08. 09:56
  „Látni kellene kik ezek a tébolyult lények, nehogy már nekik legyenek jogaik. Nekünk akik normálisan élünk nekünk kellene, hogy jogunk legyen arra, hogy tudjuk kitől kell megvédenünk családunkat!!!!”
 • 5. husi 2011. szeptember 08. 09:50
  „T KLJ 54!
  Talán ön érdekelt a per kimenetelében? Ismeri a családot? Nem itt kell korteskedni a vádlott mellett, és a gyerekek, hozzátartozók ellen! Döntsön a bíró, legyen korrekt kivizsgálása az egésznek, és nyerje el méltó jutalmát a vétkes. Megjegyzem: a gyerek őszinte - bár valóban befolyásolható -, DE ne gondolja, hogy egy 8 éves kisfiú, és egy 4 éves kislány ilyeneket önállóan kitalál... Szégyellje magát az ilyen aberrált apa, aki ilyet tesz! Sok erőt, és kitartást kívánok a családnak a várható megpróbáltatásokhoz. Remélem, a gyerekek egészséges felnőttekké válnak majd, bár ezt a lelki traumát semmi sem fogja tudni feledtetni velük.”
 • 4. klj_54 2011. szeptember 08. 09:41
  „Tessék roppant körültekintően vizsgálni a gyermekek ellen elkövetett szexuális zaklatás tényét!
  Az esetek nagyon nagy százalékában a vizsgált gyermek nem életszerűen adja át amit a szájába adtak! Egy valóban jó szakember hosszú idős vizsgálat során egyértelműen ki tudja derítni a valódi tényállást.
  Itt jelenleg ilyen vizsgálatról nem olvastam, a cikk erről nem szólt!
  Tehát nagy valószínűséggel a tőle rettegő család valamelyik tagja próbálta meg a gyerekeket ezirányba befolyásolni.

  Én bizony ezért életfogytiglant adnék annak a családtagnak aki a gyermeket hazugságra rávette.
  Mert ugyanolyan vagy nagyobb ártalmat okoz a gyereknek, mint a valódi elkövetés!”
 • 3. Stevvve 2011. szeptember 08. 09:17
  „hogy mi van?????

  a bíró helyében ott helyben ..<moderálva>

  ennek vannak jogai és nem lehet megmutatni az "arcát", a világ rég kifordult magából”
22 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ivkovics bóknak veszi a csapatáról terjesztett kamu híreket

A KSE kosárlabdacsapatának szakmai igazgatója, Sztojan Ivkovics a delmagyar.hu-nak nyilatkozott a… Tovább olvasom