Délmagyar logó

2018. 03. 17. szombat - Gertrúd, Patrik 1°C | 11°C Még több cikk.

Nyolcezren a Miss Saigon bajai előadásain

A pénteki premieren és a szombati előadáson is megtelt a nézőtér: eddig csaknem nyolcezren voltak kíváncsiak a Miss Saigon című musical bajai bemutatójára. A rossz időjárás miatt vasárnap helyett hétfőn tartják az utolsó előadást.
A Budapesti Operettszínház és a Baja Marketing Kft. koprodukciójának köszönhetően három napon át Baján látható a világszerte ismert musical, a Miss Saigon, Claude-Michel Schönberg zeneszerző, Richard Maltby Jr. és Alain Boublil szövegírók közös műve.

A főbb szerepekben Dolhai Attilát, Vágó Zsuzsit, Dancs Annamarit, Szabó P. Szilvesztert, Mészáros Árpád Zsoltot, Feke Pált, Bordás Barbarát, Vágó Bernadettet és Kerényi Miklós Mátét láthatja, hallhatja a közönség.

A pénteki premiert követően, a taps végeztével a színpadon az előadás rendezője, Kerényi Miklós Gábor úgy fogalmazott: Baján egy új zenés népszínházi játszóhelyet sikerült felavatnunk, sok ilyenre van szükség. A zenés népszínház nagyon fontos, mert tömegeket képes megmozgatni. Az opera, az operett és a musical az a csoda, ami egyszerre képes szórakoztatni, örömet okozni, és talán gondolati kalandra is csábítani.

Baján egy nagyszerű közönséggel találkoztunk. A szeretet igazán fantasztikus, példamutató, nyilvánvalóan Csodálatos Baja! – jegyezte meg a direktor, aki ezután a színpadra szólította a helyi koprodukciós partner, a Baja Marketing Kft. vezetőit, Bócsa Barnabást és Szécsi Mátét, továbbá Fercsák Róbert alpolgármestert és Zsigó Róbert polgármestert, akik – mint kiemelte – oroszlánrészt vállaltak, hogy létrejöjjön a produkció. Zsigó Róbert rövid beszédében köszönetet mondott mindenkinek, akinek része volt az előadás létrejöttében. A nézőknek a részvételt is megköszönte, és azt kívánta, érezzék jól magukat Baján.

A rossz időjárás, az erős szél miatt a szervezők úgy döntöttek, hogy a vasárnapi előadás elmarad, helyette hétfőn, az esőnapon látható utoljára Baján a Miss Saigon. Jegyek korlátozott számban még kaphatók az augusztus 27-án este fél kilenckor kezdődő záróelőadásra.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mórahalmon nyert a kis KTE

Kemenes György csapata a második fordulóban a Mórahalom otthonában tudott nyerni, ahol már az első… Tovább olvasom