Délmagyar logó

2017. 09. 22. péntek - Móric 11°C | 18°C Még több cikk.

Október elején kezdődik a csatornázás Félegyházán

A legfrissebb információk szerint október első hetében elkezdődik a szennyvízcsatorna rendszer kiépítése Kiskunfélegyházán.
A 2,5 milliárd forintos beruházás nyolc városrészt érint. A lakosságot a munka kezdetétől a kivitelező, az önkormányzat és a közreműködő szervezetek lakossági fórumokon és postaládákba bedobott értesítőkkel tájékoztatják a munka menetéről.

Kedd délelőtt valamennyi a csatornázásban érdekelt szervezet összegyűlt a polgármesteri hivatalban, hogy tájékoztassák egymást a megvalósítási folyamatokról. Az ülésen kiderült, hogy most már valóban belátható időbe került a csatornarendszer kiépítésének kezdő időpontja – tájékoztatta televíziónkat Kiss Kálmán a Kiskunfélegyházi Víziközmű Társulat elnöke. A lakosságot a kivitelező a postaládákba dobott értesítőkkel tájékoztatja majd arról, hogy a következő héten milyen ütemben zajlanak majd a munkálatok az érintett utcában. Emellett a Víziközmű Társulat is a lakosság rendelkezésére áll. Ha bármilyen információra kíváncsiak lennének, akkor ügyfélfogadási időben felkereshetik a társulat innovációs központban található irodáját – hangsúlyozta Kiss Kálmán. Október első, második hetében, mikor már látható lesz a munka, az érintett nyolc városrészben több lakossági fórumot is összehív az önkormányzat, ahol a beruházás kezdetéről és a jövőbeli folyamatokról tájékozódhatnak a lakók.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szerelmi féltékenység miatt volt bombariadó a Mercedes gyárban

Gyorsított eljárásban egy év fogházbüntetésre ítélte - három év próbaidőre felfüggesztve - a… Tovább olvasom