Délmagyar logó

2018. 04. 24. kedd - György 13°C | 24°C Még több cikk.

Orbán hallgatott Gyurcsányról a Mercedes gyáravatón

A Demokratikus Koalíció (DK) szerint a miniszterelnöknek a Mercedes-gyár felavatásakor köszönetet kellett volna mondania Gyurcsány Ferenc korábbi kormányfő munkájáért, amelynek eredményeként Kecskemétre telepítette üzemét a Daimler AG.
A DK úgy véli, hogy Orbán Viktor csütörtöki beszédében szerepelnie kellett volna a következőknek: “ezúton is szeretnénk megköszönni Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnöknek és kormányának, hogy eredményes munkájuk és lobbizásuk eredményeként, 2008 júniusában a Daimler AG úgy döntött, hogy Kecskemétre telepíti egyik gyárát”.

Oláh Lajos független országgyűlési képviselő, a DK tagjának pénteki, az MTI-hez eljuttatott közleménye szerint Orbán Viktor semmi más nem tett, mint Schmitt Pál. “Schmitt Pál mások tudományos munkáját, Orbán Viktor pedig mások munkájának gyümölcsét tulajdonította el, mondta magáénak” – szerepel a kommünikében.

A Daimler-csoporthoz tartozó Mercedes-Benz új kecskeméti személyautó-gyárban csütörtökön indult meg a termelés, az ünnepélyes avatáson Orbán Viktor miniszterelnök az utóbbi idők egyik legjelentősebb sikerének nevezte a gyár létrejöttét.
Csütörtökön az MSZP is bírálta hasonló okok miatt a miniszterelnököt.

Olvasóink írták

 • 4. info 2012. április 08. 09:52
  „3. igazságkereső 2012.04.05. 11:20 -Pártatlanul mondom, ha ez elenyésző dolog, és kivonulnak mint más külföldi cég az utóbbi időben vajon mennyi ember marad munka nélkül? -Így is elenyésző?!”
 • 3. igazságkereső 2012. április 05. 11:20
  „Talán egyedüli érdeme Gy.F.-nek, de ez olyan elenyésző a többi, nemzetünket pénzügyileg és politikailag tönkretevő tettével, hogy érthető,hogy nem esett szó nevének megemlítéséről!Oláh Lajos és a többi DK-s sötét szemüveget viselő "politikus" -az idézőjel a róluk alkotott véleményem nagyon erőteljes visszafogottságát jelzi! - levehetné a sötét szemüveget,mert valószínű,hogy ezért nem látja világosan a történéseket!”
 • 2. Queenmargareth 2012. március 30. 14:09
  „DeöKör????????????ez mi?
  Szégyen és gyalázat, hogy nem említette meg.
  Ebből is látszik nem e népet szolgálja, bosszúból tett mindent.Beteg”
 • 1. Mozimasiniszta 2012. március 30. 14:05
  „Köszönetet ? a baromagyú tolvajnak ? amiért nem lőtte-lopta ki a szemünket ?
  DeöKör népség ! a tőke oda fészkeli be magát : ahol jó helyet talál , főleg ha fial is !”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kalocsán a jövőben sem kell gondozási díjat fizetni a bölcsődében

A grémium legutóbbi ülésén tárgyalta a gondozási díj bevezetésének kérdését, de végül a bölcsődés… Tovább olvasom