Délmagyar logó

2017. 05. 28. vasárnap - Emil, Csanád 13°C | 25°C Még több cikk.

Őrizetben kábítószer terjesztése és fogyasztása miatt - videó, fotó

Elfogták a tiszakécskei és a kecskeméti rendőrök azt a két férfit, akiknél összesen 290,58 gramm kábítószergyanús anyagot találtak.
A tiszakécskei rendőrök november 18-án 19 óra 30 perckor a 4601-es számú úton igazoltatták a gépkocsival közlekedő B. I. 23 éves kocséri lakost. Ruházatának átvizsgálásakor a kabátja és a pulóvere alatt egy lila színű nejlontáskában, alufóliába csomagolva bruttó 28,76 gramm zöld színű, jellegzetes illatú, kábítószergyanús növényi anyagmaradványt, valamint a pénztárcájában sárga papírban bruttó 1,82 gramm kábítószergyanús növényi anyagmaradványt találtak a rendőrök - közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság.

Fotó: Police.hu
Fotó: Police.hu

A kecskeméti rendőrök 10 perccel később Tiszakécske központjában ellenőrizték a gépjárművel közlekedő Ny. B. 24 éves tiszakécskei lakost, akinek a hátizsákjából készpénz és bruttó 10 gramm kábítószergyanús növényi törmelék került elő.

A beszerzett információk alapján az idősebb férfi elfogását megelőzően adta el B. I.-nek a kábítószergyanús anyagot.

A nyomozók házkutatást tartottak Ny. B. lakásában, melynek eredményeképpen 3 nejlontáskában, valamint celofánba és fóliába csomagolva összesen bruttó 250 gramm kábítószergyanús növényi törmeléket, egy 15 méteres csepegtető csövet, bruttó 0,85 gramm ismeretlen eredetű kék színű port és egy digitális mérleget találtak. A lefoglalt kábítószergyanús anyagokat szakértő bevonásával vizsgálja a rendőrség.


A tiszakécskei rendőrök Ny. B.-t kábítószer-kereskedelem vétség, B. I.-t kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A rendőrség kezdeményezte az őrizetbe vett terheltek előzetes letartóztatásának indítványozását.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Lopott busszal akarták elhagyni az országot

Bács-Kiskun megyében az elmúlt 24 órában 6 anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset történt. Tovább olvasom