Délmagyar logó

2017. 12. 17. vasárnap - Lázár, Olimpia -2°C | 3°C Még több cikk.

Parabolát, kályhatetőt és agancsot lopott a tompai tanyából

A férfit elkapták, a lopott tárgyak nagy részét a házkutatásnál megtalálták a rendőrök.
A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást K. Balázs 37 éves tompai lakos ellen.

Fotó: Police.hu
Fotó: Police.hu

A férfi azzal gyanúsítható, hogy decemberben jogtalanul bement egy tompai lakatlan tanyaépületbe. A lakórészből több ruhaneműt, gím agancsot, szőnyeget, kályhacsövet és kályhatetőt, parabola antennát és egy kerékpárt lopott el.

Fotó: Police.hu
Fotó: Police.hu

A nyomozók 2013. december 18-án elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható K. Balázst, akinek a tompai otthonában megtartott házkutatás alkalmával az eltulajdonított tárgyak egy része előkerült.

Fotó: Police.hu
Fotó: Police.hu

A férfit a rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását, melyet a Kiskunhalasi Járásbíróság elrendelt. A nyomozást a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság 2014. február 14-én befejezte, a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldte meg Kiskunhalasi Járási Ügyészségnek - értesítette portálunkat Gál Kristóf, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az autón vezette le a dühét

Teljesen szétvert egy parkoló autót egy dühöngő 46 éves férfi Kecskeméten. Tovább olvasom