Délmagyar logó

2017. 09. 21. csütörtök - Máté, Mirella 11°C | 17°C Még több cikk.

Pénzért lőtte fejbe a barátját

Kecskemét - Tegnap állt a Kecskeméti Törvényszék elé az a 27 éves bajai férfi, aki a vád szerint fejbe lőtte, majd nyaralójának udvarán elásta barátját.
A vádlott M. Pál 2009-ben anyagi problémái miatt többször is hitelt vett fel, többek között a másodrendű vádlott, T. Krisztián 2, 3 millió Ft-ot adott neki kölcsön, dekoros üzletként használt garázsát ajánlotta fel a szerződésben a hitel fedezetéül. Az áldozat a 39 éves T. Zsolt, bőráru-kereskedelemmel foglalkozott, munkakapcsolat révén ismerte meg M. Pált, akivel a későbbiekben jó barátok is lettek.M. Pál számára egyre fenyegetőbbé vált a lehetőség, hogy nem tudja visszaadni a kölcsönt, így elveszti üzletét. Ezért tervelte ki a gyilkosságot. T. Zsolt halálának napján beszerzőútra indult volna külföldre és az ehhez szükséges 10 .000 euró is nála volt, amiről a vádlottnak tudomása volt. M. Pál a saját nyaralójához csalta, majd T. Krisztiántól kölcsönkért fegyverével lelőtte és eltemette a kertben. Az áldozat telefonjáról smst írt a családnak, hogy a látszat, miszerint T. Zsolt külföldre ment, megmaradjon. . M. Pál később megadta tartozását T. Krisztiánnak. Az előre kitervelten, nyereségvágyból elkövetett emberöléssel vádolt bajai férfi vallomásában elismerte bűnösségét, életfogytig tartó szabadságvesztést is kaphat.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A legújabb Mercedesek

Európai autószalonon először látható az átfogó modellfrissítéssel megjelenő Mercedes-Benz E-osztály, valamint a világ legjobb alaktényezőjével rendelkező, kizárólag Kecskeméten készülő új Mercedes-Benz CLA is Tovább olvasom