Délmagyar logó

2017. 10. 21. szombat - Orsolya 10°C | 20°C Még több cikk.

Rajzpályázat - Közlekedésbiztonság gyermekszemmel

Kecskemét - Közlekedésbiztonság gyermekszemmel címen a Bács-Kiskun Megyei Balesetmegelőzési Bizottság gyermekrajz-pályázatot hirdet három kategóriában: óvodások (3-6 éves), alsó tagozatos (7-10 éves) és felső tagozatos (11-15 éves) általános iskolai tanulók részére. A pályaműveket április 20-ig várják.
A Bács-Kiskun Megyei Balesetmegelőzési Bizottság – az Országos Baleset-megelőzési Bizottság kiírása alapján – gyermekrajz-pályázatot hirdet Közlekedésbiztonság gyermekszemmel címen. A pályamunkákat három kategóriában: óvodásoktól (3-6 éves), alsó tagozatos (7-10 éves) és felső tagozatos (11-15 éves) általános iskolai tanulóktól várják.

Az alkotásokat A/4-es és A/3-as méretben, grafit, színes ceruza, zsírkréta, lino, tus, tempera, olaj, diópác, szénrajz formájában lehet beküldeni április 20-ig a Bács-Kiskun Megyei Balesetmegelőzési Bizottság címére (6000 Kecskemét, Batthyány u. 14.) az alkotó adatainak (név, életkor, lakcím, iskola) feltűntetésével.

Rajzold le te is, hogyan látod biztonságosnak a közlekedést!
Rajzold le te is, hogyan látod biztonságosnak a közlekedést!

A legjobb művekből kategóriánként öt-öt pályamű jut tovább a második fordulóra az ORFK – Országos Balesetmegelőzési Bizottsághoz május 3-ig. A második fordulóban az OBB szakmai zsűrije dönt a beérkezett pályaművek sorsáról.

1. díj: kategóriánként egy-egy kerékpár.
2-6. díj: kategóriánként tárgyjutalom.

A díjátadó ünnepség időpontját később hirdetik ki. A megyei díjazottaknak nem kell aggódni az útiköltség miatt, ugyanis az utazást a megyei balesetmegelőzési bizottság szervezi és bonyolítja le.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

KESI-s karkötő az utánpótlás támogatására

A Kecskeméti Sportiskola támogatói karkötőket dob piacra a jövő hét folyamán. A cél az utánpótlás támogatása. Tovább olvasom