Délmagyar logó

2016. 10. 24. hétfő - Salamon 8°C | 19°C

Rányitotta a biciklisre a kocsiajtót egy nő

Kórházba kellett szállítani egy 52 éves akasztói asszonyt, miután egy út szélén parkoló Daewoo gépkocsi sofőrje rányitotta az ajtaját.
Hétfő 12 óra 10 perckor Akasztón, a Fő utcán parkolt személygépkocsijával az út szélén egy 32 éves helyi lakos nő - tájékoztatta a delmagyar.hu-t Mihályné Bornemisza Eleonóra alezredes, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkpitányság szóvivője. Amikor a sofőr kinyitotta az ajtaját a Daewoo Calosnak, az nekiütközött a kocsi mellett kerékpározó 52 éves helybéli nőnek, aki ettől elesett, és megsérült. A mentők kórházba szállították Kiskunhalasra. A sérülés fokáról egyenlőre nincs pontos információ.

Olvasóink írták

 • 6. Hétszűnyűkapanyányimonyók 2012. július 26. 18:40
  „"Rányitotta a biciklisre a kocsiajtót egy nő"
  Ejnye miket csinált az a biciklis a kocsiba... fúj, bár nem csoda, amennyi forrónacis bringa mászkál a városba XD
  Közösség elleni izgatás...LOL”
 • 5. t680822g 2012. július 25. 05:37
  „3. geza: Téged már ezért a beszólásért 100 ezer Ft szabálysértési bírságra büntetnélek. A cikkben szereplő autóst, ha a nőnek súlyos sérülése lett becsuknám mint a malacot a Csillagba. Tanítják a KRESZ oktatók, hogy hátra kell nézni, mielőtt kinyitod a kocsiajtót. Kívánom, hogy a kocsid ajtaját, meg a bal lábadat tőből tépje le egy kamion hasonló esetben. Az autós itt szabálysértést követett el!”
 • 4. saturnus 2012. július 23. 14:23
  „Hogy is lehet kinyitnia vezető felőli oldalon a gépjármű ajtaját,-a forgalom zavarása nélkül. És ha egy kamion jött volna? Leszakította volna az ajtót, leszakította volna a szőke ? nő karját az ajtóval együtt de ki is ránthatta volna és cafatokká téphette volna kirántva a kocsiból.
  3. geza 2012.07.23. 13:55 és ha nincsen lehetőség 2m távolságra kikerülni?”
 • 3. geza 2012. július 23. 13:55
  „Ezért kell (ha lehet) egy ajtónyitási távolságot tartani az autók mellett”
 • 2. Emberségetavilágnak 2012. július 23. 13:51
  „Csinált ilyet pár évvel ezelőtt egy szőke is, aztán elmondta a kerékpárosnak, hogy ő egy magas házban, a 6. emeleten dolgozik, de szívesen megadja a fia telefonját, hívja fel bátran, majd kap tőle egy új lámpát, ami nem új ugyan, de jobb állapotban van mint ez, a besérült. Minden eszközt bevetve törekedett nyomatékot szerezni az akaratának, mi szerint a kerékpáros vállalja magára a felelősséget.
  Nem jött neki össze.”
 • 1. klj-54 2012. július 23. 13:25
  „Itt Szegeden rám is nyitottak ajtót, megbánták!
  Acélküllős kerekem van és kilencven feletti a súlyom:)
  Nem is értem miért csuktam rá lendületből (az egyébként teljesen szabálytalan helyen -Csongrádi sugárút kerékpár sáv- várakozó) az autó ajtaját a bal sárvédőre...”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A Knorr-Bremse is részt vett a szegedi kamionos találkozón

Immár a XXII. Nemzetközi Kamionos Találkozót rendezték a hétvégén Szeged-Sziksósfürdőn, a… Tovább olvasom