Délmagyar logó

2018. 05. 26. szombat - Fülöp, Evelin 16°C | 25°C Még több cikk.

Reklámszatyorba rakta a kiskutyákat

A kiskutyáknak esélyük sem volt.
Bíróság elé állítási javaslattal él a rendőrség az ellen a dunavecsei nő ellen, aki szatyorba rakott nyolc kiskutyát, amik elpusztultak.

A Kunszentmiklósi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály, Vizsgálati Alosztálya folytatott nyomozást állatkínzás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt Sz. K. 23 éves dunavecsei lakos ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján a nő megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy augusztus 14-én vagy 15-én a családi házuk teraszán levő nyolc darab egy hetes kutyakölyköt összeszedte és azokat egy reklámszatyorba helyezte.

A szatyor fülét összekötötte, majd azt a sportpálya bejáratának közelébe letette úgy, hogy azon a csomót, amit korábban rákötött nem bontotta ki, majd onnan távozott. A kutyakölyköket 2014. augusztus 15-én találták meg, de a kutyusok már rövid időn belül elpusztultak.

A Kunszentmiklósi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya az ügyben a nyomozást 2014. augusztus 21-én befejezte, az ügy iratait bíróság elé állítási javaslattal a Kunszentmiklósi Járási Ügyészségnek küldik meg.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tolvaj lett a redőnyszerelőből

A gyanú szerint június 17-én késő délután egy férfi jelent meg egy idős bajai nő házánál, hogy a… Tovább olvasom