Délmagyar logó

2017. 05. 24. szerda - Eszter, Eliza 13°C | 24°C Még több cikk.

Remekelnek a kecskemétiek a hazai búvárúszó vb-n

A négy fős vásárhelyi küldöttség tagjai közül Székely Lilla, Balog Gábor és Keresztes Mátyás is pontszerző helyen végzett a Hódmezővásárhelyen zajló búvárúszó világbajnokságon.
A Bácsvíz KVSC kiválósága, Székely Lilla úszott elsőként a kecskemétiek közül a hazai rendezésű búvárúszó világbajnokságon és mindjárt a pontszerző, hatodik helyen végzett 50 méteres felszíni úszásban

- A helyezésemnek nagyon örültem, de egy kicsit jobb időeredményt vártam magamtól. Optimistán tekintek a 100 méter és az 50 méter felszíni számok elé, mert ezek igazán az erősségeim. Helyezésben is előrébb léphetek és a stopperórával is igyekszem majd megbirkózni – mondta el egy széles mosoly kíséretében Lilla.

Székely Lilla dobogóra állna vásárhelyen.
Székely Lilla dobogóra állna vásárhelyen.

A versenyzőket különleges hangulat fogadta a vásárhelyi uszodában, lépten-nyomon érzik a szurkolók szeretetét. - Fantasztikus versenyezni hazai közönség előtt, igaz az elvárások is kissé túlzók felénk. Óriási élmény volt szerepelni a döntőben, az egész uszoda zúgott, szinte együtt lélegeztek velünk a drukkerek – fogalmazott Lilla.

Ami a többi kecskeméti versenyzőt illeti: Kanizsai Lilla két héttel ezelőtt a junior Európa-bajnokságon már bizonyított, most a felnőttek között váltóban szerepelhet világversenyen.

Keresztes Mátyás 50 méter gyorson hetedik helyen zárt, míg Balog Gábor 100 méter gyorson új országos csúccsal az ötödik helyen végzett.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tűzzománcok szerte a világból

A Kulturális Központban szeptember 4-ig tekinthető meg az a tűzzománc kiállítás, amelyre Európa különböző országaiból érkeztek műalkotások. Tovább olvasom