Délmagyar logó

2016. 12. 07. szerda - Ambrus -5°C | 3°C

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből - január 1.

A megye közútjain az elmúlt 24 órában két súlyos és két könnyű sérüléssel járó, valamint öt anyagi káros közúti közlekedési baleset történt.
A Bácsalmás Határrendészeti Kirendeltség eljárást indított hét szír - köztük két gyermekkorú - állampolgárral szemben, akiket 2013. december 31-én 6 óra 30 perckor Csikéria belterületén fogtak el a járőrök. A külföldiek magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét nem tudták igazolni, ezért tiltott határátlépés szabálysértés elkövetése miatt előállították őket. Mindannyian menekültstátusz iránti kérelmet nyújtottak be, így a szír személyeket átadták a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal munkatársainak.

A Kelebia Határrendészeti Kirendeltség eljárást indított két török állampolgárral szemben, akiket 2013. december 31-én 13 óra 40 perckor Tompa külterületén fogtak el a járőrök. A török férfiak nem tudták igazolni magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét, ezért tiltott határátlépés szabálysértés elkövetése miatt előállították őket. Ellenőrzésükkor kiderült, hogy mindkettőjükkel szemben beutazási és tartózkodási tilalom van érvényben. A külföldieket a rendőrök idegenrendészeti őrizetbe vették és a Kiskunhalasi Őrzött Szálláson helyezték el őket.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Növelte bevételét a kecskeméti VER-BAU Kft. 2013-ban

A romániai leányvállalattal is rendelkező építőipari cég 2012-ben 4,7 milliárd forint nettó… Tovább olvasom