Délmagyar logó

2017. 06. 22. csütörtök - Paulina 18°C | 33°C Még több cikk.

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből - január 9.

A egye közútjain az elmúlt 24 órában egy könnyű sérüléssel járó, valamint öt anyagi káros közúti közlekedési baleset történt.
A Kecskeméti Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztálya gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából, tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt, 2014. január 8-án őrizetbe vette L. Zoltán 45 éves kecskeméti lakost. A férfi egy áruházból próbált meg illatszereket, illetve élelmiszert ellopni.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette A. János 46 éves kecskeméti lakost. A férfi a rendelkezésre álló adatok alapján azzal gyanúsítható megalapozottan, hogy 2014. január 8-án 19 óra körüli időben betört egy kecskeméti virágkötészet telephelyére. A szomszédos telephelyről lopási szándékkal kihozott egy tűzhelyet, egy porszívót és egy televíziót, de cselekménye közben az ott dolgozók megzavarták. A férfi a helyszínről elmenekült, azonban a kiérkező járőrök a közelben elfogták.

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztálya tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vette V. György 55 éves és P. László 39 éves budapesti lakosokat. A két férfi 2014. január 8-án délben egy kiskunhalasi áruházból késeket, illetve rágógumikat lopott el. Pénztártól való távozásuk után a biztonsági szolgálat munkatársai a férfiakat a rendőrség kiérkezéséig visszatartották.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

12 milliárdos vízügyi beruházás indul Baján

Gazdálkodásunk eredményeként a város pénzügyileg stabilabb, mint egy esztendővel ezelőtt - mondta… Tovább olvasom