Délmagyar logó

2017. 04. 24. hétfő - György 3°C | 15°C Még több cikk.

Részegen a hóban - hárman megmenekültek

Csütörtökön újabb emberek életét sikerült megmenteni a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság területén - közölte a rendőrség sajtóosztálya.
A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén csütörtökön is több esetben kellett intézkednie a járőröknek a nagy hidegben életveszélybe kerülő emberek segítségére.

Csütörtök hajnalban Kecskeméten egy 41 éves hajléktalan férfit találtak a Petőfi Sándor utca egyik lépcsőházában. A férfit erős ittassága miatt a kihűlését megelőzendő biztonsági intézkedés keretében a mentősök kórházba szállították.

Nem sokkal később egy Batthyány utcai ház előtti közterületről egy 53 éves hajléktalan férfit kellett kórházba szállítani. Ez a személy szintén erősen ittas állapotban volt kitéve a fagyhalálnak.

Egy 68 éves kiskőrösi férfi tanyája a kályhából kipattanó parázs miatt leégett. Sérülése nem keletkezett, hozzátartozója nincs, ezért a Kiskunhalasi Semmelweis kórházba került elszállításra, kihűlésének megakadályozására. A további elhelyezéséről a helyi polgármesteri hivatal gondoskodik.

Egy kiskunhalasi férfi telefonon tett bejelentést este hét órakor arról, hogy a Kéve utcán egy általa ismeretlen ittas férfit talált a hóban ülve. A férfit a lakásába vitte, kérte a további rendőri intézkedést. A helyszínre küldött rendőrjárőr megállapította, hogy a személy egy 51 éves kiskunhalasi férfi. Vele szemben biztonsági intézkedést foganatosítottak, azonban hazaszállítása nem járt eredménnyel, ezért a Kiskunhalasi Semmelweis kórházba vitték.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hétvégi programok Bács-Kiskunban

Mit kell tudni a tűzgömbökről és a meteorrajokról? Mi az a Balázs-járás? Milyen titkokat rejt az Öregmalom fogadó? Többek között ezekre is fény derül ezen a hétvégén Kecskeméten. Tovább olvasom