Délmagyar logó

2017. 10. 21. szombat - Orsolya 10°C | 20°C Még több cikk.

Rózsával várta Vecát a delmagyar.hu játékának nyertese

Három szerencsés delmagyar.hu olvasót – a koncertjegy mellett – egy-egy X-Faktor sztárral leptünk meg szerdán este. Nyerteseink ugyanis Janicsák Vecával, Vastag Csabával és Király L. Norbival találkozhattak a tehetségkutató felfedezettjeinek bulija előtt.
Az X-Faktor koncerthez kapcsolódóan különleges játékot hirdetett a delmagyar.hu. Olvasóink ugyanis nem csak páros belépőjegyeket nyerhettek a fellépésre, hanem a színfalak mögött találkozhattak kedvenceikkel, amit fotón is megörökítettünk.

A napokban három szerencsés nyertes kapott tőlünk üzenetet a Facebookon. X-Faktor játékunkban Kopilovics Krisztinának, Csépes Tímeának és Szeitz Gergőnek kedvezett Fortuna. Nyerteseink kiválaszthatták, hogy az X-Faktor melyik kecskeméti fellépőjével szeretnének közös fényképet.

Krisztit és húgát a tehetségkutató showman-jével kaptuk lencsevégre.
Krisztit és húgát a tehetségkutató showman-jével kaptuk lencsevégre.

Krisztivel, Timivel és Gergővel a koncert előtt találkoztunk a Kulturális Központban. Nyerteseinkkel azonban nem a színházterem felé vettük az irányt, hanem a kulisszák mögé, az X-Faktor énekeseinek öltözőihez indultunk. Krisztit húga, Timit és Gergőt pedig szülei kísérték el a nagy találkozásra. Az énekesek hamarosan elő is kerültek, és kezdődhetett a fotózás.

Először Norbi bújt elő az öltözőjéből, majd egy telefonos interjú után megérkezett Veca, végül jött maga Mister X is. Krisztit és húgát a tehetségkutató showman-jével kaptuk lencsevégre, Gergő a műsor legjobb női hangjával fényképezkedett, Timit pedig a jóképű Csabi karolta át.

- Anyukám látta meg a nyereményjáték felhívását az Irányárban, és kivágta nekem a hirdetést. Felmentem a Facebookra, és jelentkeztem - árulta el Timi. - Nagyon örültem, amikor megtudtam, hogy nyertem, rögtön felhívtam a szüleimet, és elújságoltam nekik. Csabival szerettem volna közös fotót, mivel ő a kedvencem az X-Faktorosok között, neki szurkoltam a műsor ideje alatt. Kicsit izgultam a találkozás előtt, de Csabi nagyon kedves volt - tette hozzá Timi.

Timit Mister X karolta át.
Timit Mister X karolta át.

Vecát egy szál gyönyörű vörös rózsával várta Gergő az öltöző előtt. A tehetségkutató legjobb női hangja nagyon örült a virágnak, és nem csak nyertesünkkel, hanem Gergő édesapjával is lefényképezhettük.

- Egész nap a Facebookon lógok, ahol eddig is ismerőse voltam a delmagyar.hu-nak. Amikor megláttam a játékot, úgy gondoltam: próba, szerencse - mesélte Gergő, aki gyakran olvassa honlapunkat. - Amikor megkaptam az üzenetet, először el sem hittem, hogy nyertem. Nagyon nagy élmény volt a koncert és a találkozás Vecával, hiszen a műsorban ő volt a kedvencem - mondta Gergő, akitől megtudtuk, édesapja ötlete volt, hogy lepjék meg az énekesnőt egy szál rózsával.

Gergő még virágot is hozott Vecának.
Gergő még virágot is hozott Vecának.

A fotózás után pedig autogramkártyákkal, fotókkal és egy élménnyel gazdagabban ülhettek be nyerteseink az X-Faktor felfedezettjeinek koncertjére.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Király L. Norbi ledobta a ruháit a színpadon - galéria

A népszerű tehetségkutató négy felfedezettje kecskeméti koncertjén bebizonyította, bennük tényleg megvan az x faktor. Tovább olvasom