Délmagyar logó

2018. 04. 19. csütörtök - Emma 11°C | 22°C Még több cikk.

Szabadon lehetett egymást párnával püfölni

Kecskemét – Immáron második alkalommal rendeztek Kecskemét főterén párnacsatát, amelynek során jól helyben lehetett hagyni a másikat a tollal töltött, puha vánkosokkal.
„Ha szeretnéd levezetni az iskolában és a hétköznapjaidban felgyülemlett stresszt, és szeretnéd kicsit kiengedni a gőzt, akkor ki ne hagyd ezt a ragyogó lehetőséget!!!" – szólt a Kecskeméti Fiatalok Társasága (KÁEFTÉ) felhívása a második kecskeméti Párnacsatára. Idén többeket szólított harcba a szíve és a kispárnája: több mint 300-an püfölték egymást a szombati napsütésben, kora délután a főtéren. Legalább annyian nézték végig a küzdelmet, mint amennyien egymásnak estek.

Három! Kettő! Egy! És a türelmesen – a hónuk alatt tartott kispárnával – várakozók egymásnak estek, az addig csendes főtér egy pillanat alatt harcmezővé változott. Igazi fegyverek ropogása helyett azonban tompa puffogó hangokat lehetett hallani, amint a párnákkal meg-megsuhintották egymást a résztvevők. A távolból időnként tompa sikolyok hallatszottak és kacagás. Nem telt bele pár perc, és sűrűn hullottak a párnákból a tollpihék, amelyek városszerte vitték a csata hírét.

Párnacsata a főtéren - KÉPGALÉRIA

– Tavaly is részt vettem, idén sem akartam kimaradni belőle. A barátnőimmel jó mókának tartjuk, igazi csínytevésnek – árulta el Del-Fabró Dorka, aki egy tízfős baráti társasággal érkezett. A leginkább a fiatalokat mozgósító rendezvénnyel a szervezők a hétköznapok szürkesége ellen tiltakoztak. – Mindenki tiszta toll! Kell ennél több? – tette fel a kérdést Harkai György, a kecskeméti Párnacsata szervezője.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nagytakarításra fel, űzzük ki a mérgeket!

Vajon csupán divathóbort a böjtölés vagy valóban hasznos szokás? Jót tesz vagy árt egészségünknek a belső nagytakarítás? Tovább olvasom