Délmagyar logó

2018. 05. 26. szombat - Fülöp, Evelin 16°C | 26°C Még több cikk.

Társkereső: Te engemet, s én tégedet

Kecskemét – Fellapoztunk néhány korábbi számot az Irányárból, és megkérdeztük a Társkereső rovatban szereplőktől, sikerült-e párra lelniük.
Az Irányár Társkereső rovatát fellapozva adódik a kérdés, „Hát én immár kit válasszak". Ahogy az az ismert népdalban is szerepel, ilyenkor „Minden madár társat választ",ezért megnéztük, mi a helyzet azokkal a magányos emberekkel, akik újsághirdetésen keresztül próbálják megtalálni a szerelmet.

– Hosszú idő után megleltem azt a nőt, akivel újra jól érzem magam. Február óta minden különösebb ok nélkül mosoly ül az arcomon, és ezt csak neki köszönhetem – árulta el a 46 esztendős Zoltán, aki négy-öt alkalommal adott fel hirdetést az Irányárban, és két hónappal ezelőtt megtalálta párját. – A magam korabeliek azért keresik hirdetés útján akár a szerelmet, akár csak egy barátot, mert nincs túl sok lehetőségük eljárni szórakozni. Nem tartozunk már a diszkóba járó generációba, ugyanakkor valahol nekünk is ismerkednünk kell – magyarázta.

Ma is sokan keresnek társat újsághirdetésen kersztül.
Sokan keresnek társat újsághirdetésen keresztül.

Egy másik úriember, aki már évek óta próbálkozik, nem olyan szerencsés, mint Zoltán. – A hirdetések legnagyobb előnye, és egyben átka is, hogy sokat szépíthet a feladó a valóságon. Sokszor megjártam már, és a legelképesztőbb helyzetekbe kerültem: az egyik randevú alkalmával egy hölgy elhatározta, hogy kiiszik a vagyonomból, mindezt egy éjszaka alatt – mesélte az 58 éves Sándor. A negatív tapasztalatok után mégis miért próbálkozik tovább a párkeresés ezen formájával valaki? – Próbálkozni nem szégyen. Sosem tudhatja az ember, milyen kincsre bukkan akár egy véletlen folytán is. Az az elvem, hogy vak tyúk is talál szemet – mondta nevetve.

– Mindössze egyetlen hirdetést adtam fel, és meg is találtam azt, akit kerestem. Végre olyan ember a társam, akiben nemcsak a szerelmemet, hanem a barátomat is megtaláltam. Elfogadta a gyermekeimet, akik a legfontosabbak az életemben, és ezt nagyon becsülöm benne – árulta el Katalin, aki egy éve kezdett új életet két gyermekével, miután elvált a férjétől. A szerelmet pedig két hónapja lelte meg ismét.

A pársoros hirdetések között – nem túlzás azt állítani, hogy – minden korosztály képviselteti magát, ugyanis egy 19 éves fiatal fiúra is felfigyeltünk, aki elárulta, hogy azért próbálkozik az újságon keresztül, mert kevesebbet jár szórakozni, mint a vele egykorú társai, így könnyebben ismerkedik társkereső rovatokon, különböző fórumokon keresztül.

– A telefonbeszélgetéseket e-mailek, majd a leveleket személyes találkozás követi. Sajnos annak ellenére, hogy randiztam már pár férfival, még nem sikerült társat találnom. De nem adom fel – tudtuk meg Erikától, aki 38 éves.

Olvasóink írták

  • 1. failboat 2011. április 21. 07:53
    „interneten vagy újsághírdetésből nem ismerkedünk. ősi román szokás és nem vall sikeres emberre.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Biciklisek a forgalommal szemben

A kerékpárosok többsége tudomást sem vesz a KRESZ-táblákról a belváros egyirányú utcáin. Rengetegen közlekednek a forgalommal szemben, ami nem csak szabálytalan, de életveszélyes is. Tovább olvasom