Délmagyar logó

2018. 05. 21. hétfő - Konstantin 13°C | 24°C Még több cikk.

Tehervonat alvázán bújtak meg a határsértők

Egy tiltott kéjelgő és sok határsértő – szombati gyorsleltár Bács-Kiskun megyéből.
A Kecskeméti Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztálya tiltott kéjelgés miatt június 21-én 12 óra 45 perckor, gyorsított bírósági eljárás céljából, szabálysértési őrizetbe vette M.-né L. Mónika 24 éves inárcsi lakost. A nő Kecskeméten a Juhász utcában, védett övezetben „végzett prostitúciós tevékenységet".

A Kelebia Határrendészeti Kirendeltség idegenrendészeti eljárást indított tíz afgán állampolgárral szemben, akik június 20-án 23 óra 15 perckor egy belépő tehervonat alvázán megbújva utaztak. A külföldiek magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét nem tudták igazolni, ezért a rendőrök elfogták és előállították őket.

A Kelebia Határrendészeti Kirendeltség idegenrendészeti eljárást indított tíz – köztük négy gyermek- és egy fiatalkorú – afgán állampolgárral szemben, akiket június 20-án 23 óra 40 perckor az államhatár közelében ellenőriztek a rendőrök. A külföldiek magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét nem tudták igazolni, ezért az öt felnőttet elfogták és a kíséretükben lévő gyermekeket és fiatalkorút a kirendeltség erre alkalmas helyiségében felügyelet mellett elhelyezték.

A csoport menekültstátusz iránti kérelmet nyújtott be, így átadták őket az illetékességgel rendelkező Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal munkatársainak.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hétfőn nyílik Kecskeméten a Hírös Hét Fesztivál

Hétfőn nyílik Kecskeméten a Hírös Hét Fesztivál, amelyet nyolcvan évvel ezelőtt rendeztek meg először. Tovább olvasom