Délmagyar logó

2017. 09. 22. péntek - Móric 12°C | 17°C Még több cikk.

Titkos lejárat vezetett a drogültetvényhez - videó

Titkos lejárat vezetett a drogültetvényhez - videó
A táborfalvai házban 252 tő cannabis indica növényt találtak a kecskeméti rendőrök.
A Kecskeméti Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást indított kábítószer-kereskedelem bűntett és kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt L. Máté 29 éves táborfalvai lakos ellen.
A Kecskeméti Rendőrkapitányság munkatársai a gyanúsított táborfalvai tartózkodási helyén házkutatást tartottak, amelynek során az ingatlan melléképületében egy salgó polc alatt elrejtett lejáratot fedeztek fel, amely egy pincébe vezetett. A föld alatti helyiségben 40-től 100 centiméterig terjedő magasságú, 252 tőből álló cannabis-ültetvényt találtak a nyomozók.

A termesztést kiépített szellőző-, öntöző- és világítórendszer biztosította. A lefoglalt virágzó, aratás előtti állapotú növényekről a botanikus szakértő előzetes szakvéleményében megállapította, hogy azok kábítószernek minősülő hatóanyagot tartalmaznak, melynek mennyisége a tőszám alapján jelentős.

A nyomozás adatai szerint L. Máté több alkalommal értékesítette is a kábító hatású anyagot.  Az előállított férfival szemben  felmerült a  bódító hatású szer fogyasztásának gyanúja,  amelyet a vele szemben alkalmazott gyorsteszt pozitív eredménye is alátámasztott.
Fotók: police.hu
Fotók: police.hu

A nyomozók kezdeményezték a 29 éves őrizetbe vett férfi előzetes letartóztatásának indítványozását. A gyanúsítottal szemben a további eljárást a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le - írta a police.hu,

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megöléssel fenyegette élettársát és 3 gyerekét

B. Attila 2015 nyara óta több alkalommal kijelentette otthonában, hogy a párja és közte megromlott… Tovább olvasom