Délmagyar logó

2017. 08. 17. csütörtök - Jácint 17°C | 31°C Még több cikk.

Tizenegy zsák plüssmacit kaptak a Gyermekfalu lakói

Átadtuk az SOS Gyermekfalu lakóinak azt a tizenegy zsáknyi plüssjátékot, ami a delmagyar.hu Dobj egy plüssmacit a gyermekekért! jótékonysági akcióján gyűlt össze.
A Gyermekfalu karácsonyi műsora előtt vehették kézbe az SOS apróságai azt a több száz plüssjátékot, amiket december 17-én, a Kecskeméti KSE-Körmend férfi kosárlabda mérkőzés kezdő sípszója után hajítottak pályára a szurkolók.
A plüssöket a hírös városi csapat két tagja, Csorvási Milán és Hegedűs Gergely adta át a gyerekeknek, akik hatalmas örömmel vették körül a két fiút.

Tizenegy zsák plüssmacit kaptak a Gyermekfalu lakói - GALÉRIA (Nagy László fotói)

Ahogyan korábban arról már beszámoltunk, a múlt heti rendhagyó meccsen a játékosok bemutatása után, nem a mérkőzés vette kezdetét, hanem plüsseső hullott a lelátóról. Volt, aki szatyorból öntötte, más a székre állva dobta a játékokat a pályára, mely percekig hatalmas színes játszóházra hasonlított. A Kecskeméti Sportiskola tagjai, a játékosok és a mérkőzésvezetők alig győzték összeszedni az ajándékokat. Megszámlálhatatlan mackó, elefánt, zebra, oroszlán, és egyéb játékfigura landolt a pályán, így a zsákok gyorsan megteltek, csakúgy, mint tavaly ilyenkor. Egy évvel ezelőtt az ajándékokat a kecskeméti klinika kis betegei kapták, idén pedig a tizenegy zsáknyi plüssnek az SOS Gyermekfalu lakói örülhettek.
- Nem láttuk a szurkolóknál a sok játékot, mert mindenki elrejtette. Rengeteget hoztak, a kezdő sípszó után percekig tartott mire összeszedtük a pályáról - idézte fel a meccs kezdetét Gergő. - Örülök neki, hogy karácsony közeledtével ennyien gondoltak a gyerekekre. Köszönjük a szurkolóknak! - tette hozzá Milán. A két kosaras fiú elárulta, szívesen vesznek részt jótékonysági akciókban, és ha csak apróságokkal is, de igyekeznek mindig segíteni.

Köszönjük a felajánlott ajándékokat szurkolóknak, valamint az együttműködést a Kecskeméti KSE-nek és médiapartnerünknek a Gong Rádiónak!

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Halálra fagyott egy hajléktalan

Holtan találtak egy hajléktalant Kecskeméten péntek reggel a Ceglédi úton, a régi tüdőkórház… Tovább olvasom