Délmagyar logó

2017. 08. 22. kedd - Menyhért, Mirjam 14°C | 24°C Még több cikk.

Tomiszlav Szivics ül vissza a KTE kispadjára

A korábbi sikeredző, Tomiszlav Szivics a szerdai napon megegyezett Rózsa Pállal, a KTE tulajdonosával.

Immár hivatalos a hír, 16:30-kor a következő közlemény jelent meg a KTE honlapján:

"2010. október 14-étől ismét Tomislav Sivic lesz a KTE-Ereco vezetőedzője. A KTE Labdarúgó Kft. tulajdonosai közösen döntöttek arról, hogy a korábbi sikeredző vegye át a csapat irányítását. A megbízatása hosszú távra szól, de mivel a legfontosabb az volt, hogy a szakember mihamarabb elkezdje a munkát, a tulajdonosok később egyeztetnek majd a szerződés pontosításáról.

Tomislav Sivic munkáját pályaedzőként Szabó István, az eddigi utánpótlás szakmai vezető segíti majd, és visszatér Momir Ciric is, aki a felnőttkeret kapusait veszi át. Erdei Sándor kapusedző a jövőben az utánpótlásban készülő kapusnövendékek képzését irányítja.

Tomislav Sivic csütörtökön 17 órától nyílt edzésen tér vissza a Széktói Stadionba. A KTE vezetősége erre a nyílt edzésre nagy szeretettel várja a szurkolókat, valamint a sajtó érdeklődő munkatársait."


Korábban írtuk:

A delmagyar.hu-nak a szerda délelőtti edzés után sikerült elérnie a klub ügyvezető igazgatóját, Losonczy Lászlót, aki elmondta, ő maga nem találkozott Tomiszlav Sziviccsel. Miután ez ügyben a klub tulajdonosától még semmiféle információt nem kaptak, továbbra is Szabó Istvánnal közösen készítik fel a csapatot a szombati, Honvéd elleni bajnokira. Jó hírrel is szolgált a szakember, hiszen elmondása szerint a KTE-nek nincs sérültje, és miután Alempijevic eltiltása is lejárt, teljes kerettel dolgozhatnak.

Honlapunk más forrásból úgy értesült, hogy Tomiszalv Szivics ma délelőtt biztosan nem járt a székházban, de ez természetesen ez nem zárja ki, hogy más helyszínen megtörtént a találkozó.

A Nemzetisport írása szerint a 44 éves szakember az elmúlt napokban a szerb U19-es csapattal Eb-selejtezőket játszott – a mérleg lenyűgöző: három mérkőzés, három győzelem. Szivics a Nemzeti Sportnak elmondta, ennek ellenére kész visszatérni a KTE-hez.
„A fejemben már összeálltak a teendők, kiforrott elképzeléseim vannak a Kecskeméttel kapcsolatban. Ha ezekre szerdán rábólint Rózsa Pál, akkor szedem is a sátorfámat, és visszaköltözöm a városba" – nyilatkozta a szakember.

„Először is az öltözőben tennék rendet. Ha ott fegyelem van, az a pályán is tükröződik. Lenne mit csinálni Kecskeméten.″

„Ha olyan dolgok vannak az öltözőben, ami nem odavaló, ha egy csapatban túlzottan nagy a klikkesedés, három csoportra oszlik a társaság, annak nyilvánvalóan van oka, és megvan a következménye is. Tisztában vagyok vele, hogy ezt három nap alatt nem lehet helyre tenni, de a rendcsinálást mindenképpen az öltözőben kellene kezdeni. Nálam mindig fegyelem volt az öltözőben, nem lenne ez másként most sem" – mondta a teendőkkel kapcsolatban a szakember, aki a jelek szerint tisztában van a kecskeméti viszonyokkal, tudja, hogy mit vállal.

Olvasóink írták

  • 2. kecskeméti2 2010. október 13. 16:05
    „Hajrá KTE!”
  • 1. Davicc 2010. október 13. 14:42
    „Nekem itt valami akkoris sántít :)”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nagysolymosi Rotterdamban lép a szőnyegre

A Kecskeméti Judo Club olimpiai reménysége, ifj. Nagysolymosi Sándor is részt vesz a Rotterdam Grand Prix hétvégi versenyén. Tovább olvasom