Délmagyar logó

2018. 05. 20. vasárnap - Bernát, Felícia 13°C | 23°C Még több cikk.

Tourist Police pavilon Kecskeméten

Immár 16. alkalommal nyílik meg a Tourist Police pavilon Kecskeméten.
A korábbi évek pozitív tapasztalataira figyelemmel idén is elindul a Tourist Police program 2014. június 16. – 2014. augusztus 30. között a Kecskeméti Rendőrkapitányság Megelőzési és Áldozatvédelmi Alosztályának szervezésében. A program fő célja a megyeszékhelyre látogató hazai és külföldi turisták személy- és vagyonbiztonságának megteremtése, a közbiztonság megszilárdítása, a bűnözés elleni hatékony fellépés. A bűnmegelőzési szakemberek önkéntes segítőkkel közösen, minden nap 9 órától 21 óráig a belváros szívében, a Kossuth téren felállított pavilonban személyesen is segítenek az idelátogatóknak, melynek keretében a rendőrségi információk mellett turisztikai kiadványokkal is várják az érdeklődőket.

A komplex feladatellátás egyik eleme a Tourist Police kiadvány. A három nyelven - magyar, angol, német - megjelenő brosúra tartalmazza a legfontosabb bűn-, és baleset - megelőzési, valamint turisztikai információkat, továbbá a krízishelyzet esetén hívható telefonszámokat. A közbiztonság fenntartása érdekében az egyenruhások fokozott jelenléttel is igyekeznek biztosítani a kikapcsolódni vágyók nyugalmát.

Továbbá a Megelőzési és Áldozatvédelmi Alosztály munkatársai minden hónap második keddjén, 13 óra és 19 óra közötti időben kerékpár regisztrációra nyújtanak lehetőséget a Tourist Police pavilonnál.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A külföldi munkavállalás veszélyeiről

A bűnmegelőzési osztály dolgozója előadást tartott Kecskeméten egy szakmai nap keretében a meghívott vendégek számára. Tovább olvasom