Délmagyar logó

2018. 06. 20. szerda - Rafael 18°C | 30°C Még több cikk.

Trükközöt autójával a félegyházi polgármester?

A Blikk úgy tudja, hogy az ügyészek nemcsak pusztán a papírok miatt nyomoznak, hanem azért is, mert gyanítható, hogy a polgármester szolgálati autóját nem az előírások szerint használták.
Mint arról a delmagyar.hu korábban beszámolt, az ügyészségi nyomozó hivatal házkutatást tartott a kiskunfélegyházi polgármesteri hivatalban a hét elején. A város fideszes polgármesterének s egyben parlamenti képviselőjének, Kapus Krisztiánnak a menetleveleit akarták elvinni. A szolgálati autó futását igazoló dokumentumoknak viszont nyoma veszett.

Dr. Csölle Yvette jegyző elmondta, két hónapja tett feljelentést a papírok miatt. – A menetlevelek átmentek a teljes pénzügyi rendszeren, ezeket elszámolták, kiutalták, és ezt követően lezárták a pénzügyi folyamatot.

Kapus Krisztián nem először kerül botrányos ügy központjába.
Kapus Krisztián nem először kerül botrányos ügy központjába.

A házkutatást végző ügyészek, noha a menetleveleket nem találták meg, azonban találtak olyan iratokat, amelyek háttérdokumentumai lehetnek az eltűnt menetleveleknek. Ezeket lefoglalták és elvitték. Bár a feljelentést a menetlevelek eltűnése miatt tették, a Blikk úgy tudja, hogy az ügyészek nemcsak pusztán a papírok miatt nyomoznak, hanem azért is, mert gyanítható, hogy a szolgálati autót nem az előírások szerint használták.

Lapinformációink szerint a rendőrség egy bizonyos megbízási szerződés ügyében is nyomozást folytat visszaélést feltételezvén, amelyet a polgármester írt alá. A Blikk többször kereste Kapus Krisztiánt, ám nem vette fel a telefonját.

Olvasóink írták

  • 3. deszkás 2012. május 17. 16:04
    „Tehetjük van felhatalmazásunk. Ki is mondta? És az a piros Suzuki ami a Sportcsarnoknál parkol rendszeresen a hátsó ajtón X Minisztérium felirattal?”
  • 2. clarification 2012. május 14. 01:14
    „Talán trükközött.... Nem?”
  • 1. Qllancs 2012. május 13. 09:44
    „a fidesz banda tagjai mindd rendes--becsületes emberek . Ki meri őket meggyanúsítani ??? Ők nem lopnak--csalnak --hazudoznak !! ??????”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kutyákat vezényelnek a kecskeméti utcákra

Két németjuhász rendőrkutya áll szolgálatba a napokban Kecskeméten, és a közeljövőben újabb két eb… Tovább olvasom